Burum

Ureterp

Gerkesklooster

Surhuisterveen

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/vierhuisterweg-6-surhuisterveen

Keurloane Buitenpost

Herestraat 30 Burum

Foarwei 87 Kollumerzwaag

Molenfenne 8 Warfstermolen

West 19 Buitenpost

De Meerpaal 5, Burum

De Meerpaal 5 Burum

Zwerus Kooistraat 15 Stroobos

De Lange Schoor 15 Buitenpost

Kruirad 39 Buitenpost

Peebos 75 Doezum

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/peebos-75-doezum

Alde Hamsterwei 9 Kootstertille

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/alde-hamsterwei-9-kootstertille

Jonkerslaan 30 Grijpskerk

http://moniekbremermakelaardij.nl/?post_type=project&p=4766&preview=true

Zw Kooistraat 38 Stroobos

Casimirstrjitte 27 Kootstertille

Kalmoes 17 Buitenpost

Klaarkamp 4 Gerkesklooster

Kuipersweg 44 Buitenpost

Methardusstraat 12 Munnekezijl

Stationsstraat 7 Buitenpost

Feanwalden

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/jan-flintermanloane-8-feanwalden

Voor deze woningen heb ik nieuwe bewoners gevonden!

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kuipersweg 31CBuitenpost

VERKOCHT

Deze vrijstaande woning is met veel charme vanaf 2016 gemoderniseerd, verbouwd en grotendeels geïsoleerd. Zo is er een stuk aangebouwd met daarin een prachtige tuinkamer en beschikt de woning over een prachtige badkamer en keuken. Meer over deze woning.

West 19 Buitenpost

West 19, Buitenpost 

VERKOCHT

Op geliefde woonstand buiten de bebouwde kom ligt deze prachtige goed onderhouden vrijstaande woning. De woning is ruim en heeft een slaapkamer met douche op de begane grond. Tevens is er een grote dubbele garage van ± 8 bij 13,5 meter. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over landerijen. Oppervlakte eigen grond is ± 1.020 m².. meer over deze woning.

Irenestraat 24 Buitenpost

Op loopafstand van het centrum staat deze goede onderhouden onderhoudsarme helft van dubbele woning. De woning heeft een ruime vrijstaande houten garage met een carport en er is een zonnige tuin gelegen op het (zuid)westen. Het totale perceeloppervlakte is ongeveer 385 m2. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Landelijk wonen! In deze vrijstaande woning kun je genieten van de combinatie van landelijk wonen met de mogelijkheid voor het houden van dieren in eigen tuin en een vrij jonge woning gelegen in een woonwijk. De woning is gebouwd in 2000 en het betreft een moderne lichte woning. Het totale perceeloppervlakte is maar liefst 1.400 m². Deze grond is recht achter de woning gelegen waardoor deze vele mogelijkheden biedt. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Met een prachtige diepe tuin op het zuiden staat deze karakteristieke woning aan de Foarwei 87 te Kollumerzwaag. Winkels zoals een supermarkt en slager zijn op loopafstand aanwezig. Op de begane grond is zowel een slaapkamer als douchegelegenheid aanwezig. Dit maakt samen met de 3 slaapkamers op de verdieping de woning geschikt voor zowel een gezin als senioren. Het totale perceeloppervlakte is 453 m². meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Aan een klein rustig gelegen pad ligt deze vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning is zeer geschikt voor senioren, er is de beschikking over 2 slaapkamers en een douchegelegenheid op de begane grond, Tevens zijn de winkels op loopafstand aanwezig! Maar ook voor een gezin is de woning geschikt, er zijn namelijk op de verdieping mogelijkheden voor slaapkamers. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Starters opgelet! Kom gerust kijken bij deze leuke tussenwoning met de tuin gelegen op het westen. De totale perceeloppervlakte is ongeveer 150 m2 en de woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers. In 2013 zijn de keuken en de cv-ketel vernieuwd. meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Dr Wumkesstraat 49, Buitenpost

Verkocht onder voorbehoud

Gelegen op een kindvriendelijke woonstand in een rustige straat, heeft deze volledig gemoderniseerde tussenwoning een prachtig uitzicht over weilanden.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

De Lange Schoor 15Buitenpost

VERKOCHT

Deze twee onder een kap woning met garage is gelegen in een kindvriendelijke buurt! Er zijn 3 slaapkamers, een ruime zonnige tuin en moderne keuken en badkamer. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kruirad 39, Buitenpost

VERKOCHT

Deze ruime helft van dubbele woning met aangebouwde stenen garage heeft maar liefst 4 slaapkamers. De ligging van de woning is rustig en kindvriendelijk, vlakbij de woning is een speeltuin aanwezig. Het totale perceeloppervlakte is 302 m2. Meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Deze vrijstaande woning is gelegen op aan een weg met alleen bestemmingsverkeer en heeft de mogelijkheid voor een werkplaats aan huis! Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer op zowel de begane grond als de verdieping. Het totale perceeloppervlakte is ± 395 m2. meer over deze woning.

Groot Hoefblad 1 Grootegast

Prachtig op de hoek gelegen staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport. Totale perceeloppervlakte van ± 452 m². De woning is goed onderhouden, volledig voorzien van vloerverwarming en heeft onder andere een prachtige keuken. meer over deze woning.

Ruiterstraat 19 Buitenpost

Ruiterstraat 19Buitenpost

VERKOCHT

In een fijne kindvriendelijke buurt ligt deze ruime hoekwoning met aangebouwde garage en berging. De woning heeft een ruime woonkeuken en maar liefst 5 slaapkamers. Meer over deze woning.

Tjalkstraat 4 Burum

In rustige straat gelegen helft van dubbel woonhuis met vrijstaande houten schuur en parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij deze woning heeft u lage maandlasten, huren is duurder! Tevens is het mogelijk om volledig op de begane grond te wonen. Meer over deze woning.

 

Weardebuorsterwei 6, Westergeest

VERKOCHT

 

Op landelijke locatie met weids uitzicht ligt deze rietgedekte woonboerderij met vrijstaande houten schuur. De woning heeft onder andere een sfeervolle woonkamer met prachtig uitzicht en een heerlijke woonkeuken. Op de begane grond is tevens een ruime slaapkamer en de badkamer. Het totale perceeloppervlakte bedraagt ± 890 m² groot. Meer over deze woning..

Beatrixstraat 5 Oldehove

Als je je een woning koopt wil je natuurlijk het liefst alles; een goede keuken, luxe badkamer, een tuin met een zonnige ligging en een garage. Aan de Beatrixstraat 5 te Oldehove kan dit allemaal! Deze goed onderhouden tussenwoning is woonklaar. Meer over deze woning.

Willem Frederikstrjitte 19 Kootstertille

Aan de rand van het dorp op de hoek gelegen staat deze uitgebouwde woning. Aan de achterzijde is in 2016 een stuk aangebouwd waardoor er een heerlijke ruime leefruimte met veel lichtinval is. Verder heeft de woning 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4de op zolder en de tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. Vlakbij de woning (op loopafstand) is een speeltuin aanwezig. meer over deze woning.

Wollegras 5 Buitenpost

Op gewilde woonstand staat deze vrijstaande woning met ruime vrijstaande stenen garage. Aan de achterzijde is de woning vergroot door middel van een serre, een fijne  ruimte met veel lichtinval. De woning is grotendeels onderhoudsvrij, onder andere doordat de woning volledig voorzien is van kunststof kozijnen en goten. Oppervlakte eigen grond is ± 504 m². meer over deze woning.

Keegensterweg 10 Burum

Keegensterweg 10, Burum

VERKOCHT

Deze goed onderhouden vrijstaande woning met grote garage heeft maar liefst 5 slaapkamers. Een van deze slaapkamers bevindt zich op de begane grond net als de doucheruimte. De achtertuin is een mooie ruime tuin met 2 terrassen. Totale perceeloppervlakte is ± 558 m². meer over deze woning.

Olde Borhcweg 18 Munnekezijl

Betaalbaar wonen kan hier in deze helft van dubbele woonhuis! De woning beschikt over een vrijstaande houten garage, 3 slaapkamers en een hobbykamer. Totale perceeloppervlakte is ± 283 m². Meer over deze woning.

De Barrage 23 Buitenpost

Deze ruime woning is woonklaar! Het betreft een goed onderhouden tussenwoning gelegen in een leuke kindvriendelijke straat. Er zijn onder andere 4 slaapkamers, een ruime woonkeuken en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Meer over deze woning.

Muzefalk 13 Harkema

In 2004 is deze mooie helft van dubbel woonhuis met garage gebouwd. De woning is gelegen in een woonwijk met geen achterburen grenzend aan de tuin waardoor je veel privacy hebt in en achter de woning. Verder heeft de woning een mooie ruime woonkamer met aangrenzend een prachtige keuken. De tuin is op het zuiden gelegen waardoor je vrijwel de gehele dag zeker bent van zon in je tuin. Bovendien is deze woning ook nog eens energiezuinig (energielabel A). Meer over deze woning.

Schoolstraat 30 Buitenpost

Maar liefst 5 slaapkamers heeft deze vrijstaande woning, waarvan 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond. Gelegen in een autoluwe straat op loopafstand van het centrum, supermarkt en treinstation. Oppervlakte eigen grond ± 366 m² met de tuin op het zuiden. Meer over deze woning.

oude havenstraat 5 buitenpost

 

Oude Havenstraat 5, Buitenpost

VERKOCHT

 

Woonklaar! Deze zeer nette helft van dubbel woonhuis is vanaf 2010 volledig gemoderniseerd. De ligging is ook nog eens ideaal namelijk gelegen op korte loopafstand van de winkels en scholen. Meer over deze woning..

Havenstraat 8 Burum

 

Havenstraat 8, Burum

VERKOCHT

 

 

Met prachtig uitzicht over de landerijen ligt deze woning aan het einde van een rustige straat. Als u een waterliefhebber bent dan is deze woning zeker de moeite waard om te komen kijken. Het perceel van de woning grenst  aan het water, dit is een prima visvijver. Even verderop ligt de haven van Burum. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld varen naar het Lauwersmeergebied. Deze woning beschikt over een slaapkamer een badkamer op de begane grond! Meer over deze woning..

De Koarte Bun 14 te Ee

 

De Koarte Bun 14, Ee

VERKOCHT

Aan de rand van het dorp in een kinderrijke woonwijk ligt deze sfeervolle vrijstaande woning.  Doordat de woning is gelegen aan de rand van het dorp heb je een fantastisch uitzicht over de landerijen. En dat terwijl je kunt genieten van het wonen in een woonwijk/dorp. De straat is doodlopend dus kun je je kinderen vrij op straat laten spelen. De woning is gebouwd in 2000 en voorzien van alle gewenste isolatievoorzieningen.  De grote houten garage van maar liefst ± 54 m² zal zeker in de smaak vallen bij de mannen/vrouwen die wat ruimte nodig hebben voor hun hobby.Meer over deze woning..

Johan Frisostraat 7 Buitenpost

 

Johan Frisostraat 7, Buitenpost

VERKOCHT

U bent op zoek naar een woning met alles op de begane grond maar wilt niet naar een appartement? Hierbij nodig ik u uit om te komen kijken bij deze zeer goed onderhouden vrijstaande bungalow. De woning met aangebouwde garage beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en om de woning heen ligt een prachtige tuin. Het totale perceeloppervlakte van de kavel is ± 584 m² groot.Meer over deze woning..

Rosemastraat 15A Burum

Een ruime woning en lage maandlasten wie wil dat nu niet? Deze woning heeft maar liefst 4 slaapkamers en een uitgebouwde keuken. Het betreft een nette tussenwoning gelegen in een rustig dorp met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Burum heeft een eigen haven en is prachtig gelegen te midden van fiets- en wandelpadden. Meer over deze woning.

Dr Wumkesstraat 31 Buitenpost

Dr Wumkesstraat 31, Buitenpost

VERKOCHT

Met achter vrij uitzicht over weiland ligt deze recentelijk gerenoveerde tussenwoning. De woning verkeerd in een prima staat van onderhoud waardoor u de woning snel kunt betrekken. Achter de woning staat een vrijstaande stenen berging en voor de woning zijn voldoende openbare parkeerplekken aanwezig. Het totale perceeloppervlakte is 200 m². Meer over deze woning.

Molenweg 7 Surhuisterveen

Deze vrijstaande woning met bijgebouwen is gelegen aan de Molenweg te Surhuisterveen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is gelegen nabij het gezellige centrum van het dorp, de winkels en de scholen. Meer over deze woning.

Zw Kooistraat 24 Stroobos

Goedkoper dan huren! De maandlasten van deze woning zijn lager dan bij een huurwoning. Bovendien kunt u deze woning direct bewonen zonder te klussen! Deze tussenwoning is gelegen op een mooie plek in een kinderrijke omgeving. Speeltuin en school zijn op loopafstand aanwezig. De woning is goed onderhouden en verzorgd. Meer over deze woning.

Molenerf 9 Buitenpost

Molenerf 9Buitenpost

VERKOCHT

Aan het Molenerf ligt deze helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage.  Voor de woning ligt een groenstrook waardoor je een  breed uitzicht over de straat hebt en veel privacy in de woning. Door de kap op de garage beschikt de woning over maar liefst 4 slaapkamers, veel bergruimte en een hobby/kantoorruimte. Meer over deze woning.

Wopkemawei 7, Damwald

Wopkemawei 7Damwald

VERKOCHT

Aan een rustige weg  ligt deze vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage. Het betreft een eenvoudige woning die gemoderniseerd dient te worden. Het totale perceeloppervlakte is ± 339 m².  Meer over deze woning.

De Wendel 9 Burum

 

De Wendel 9, Burum

VERKOCHT

Op een ruime kavel wonen met een prachtig uitzicht, dat kan aan de Wendel 9 te Burum! Deze vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en garage staat op een kavel van maar liefst 570 m². De woning is voorzien van een moderne keuken en badkamer en er zijn 3 slaapkamers. .Meer over deze woning..

Simke Kloostermanstraat 25 Buitenpost

Deze vrijstaande woning is vanaf 2007 geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. De woning is gelegen op een mooie hoeklocatie en heeft onder andere een prachtige woonkeuken en 3 slaapkamers. U kunt zonder te klussen in deze woning gaan wonen! Meer over deze woning.

De Bonkelaar 18 Buitenpost

Deze ruime hoekwoning heeft een prachtige uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval, er zijn 4 slaapkamers, een aangebouwde houten garage en een tuin op het zuiden. Bovendien is de woning gelegen op een mooie plek in een woonwijk vlakbij fiets- en wandelpaden.

Begane grond: entree met hal, meterkast, trapopgang en toilet met fontein en toegang tot de woonkamer. Tevens is er vanuit deze hal toegang tot een berging met wasmachine aansluiting.
De woonkamer met open keuken is maar liefst 50 m² groot, een heerlijk ruim vertrek . De gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van een tegelvoer met vloerverwarming. De woonkamer is tuingericht en heeft direct verbinding met de tuin door middel van een schuifpui, u stapt hier zo naar buiten het terras op. In de woonkamer zit nog een vaste kast waar u proviand kwijt kunt. De keuken is in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, afzuigkap, oven, gasfornuis en vaatwasser. Vanuit de keuken kijk je uit op de straat voor de woning.
Verdieping: overloop met 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ± 14 m², 11 m² en 7 m² groot. De moderne badkamer beschikt over alle gewenste voorzieningen zoals een ligbad, douchehoek, wasmeubel en tweede toilet.
De vaste trap naar de tweede verdieping geeft toegang tot de 4 de slaapkamer van ± 20 m² groot.

Bijzonderheden:
-De tuin is mooi aangelegd, voorzien van houten berging en een een leuke relaxhoek onder een afdakje. Het betreft een tuin op het zuiden waardoor er ook op de avond nog heerlijk genoten kan worden van mooi weer.
– de woning heeft diverse isolatievoorzieningen zoals dakisolatie, muurisolatie en volledige dubbele beglazing. Warm water en verwarming middels een combi ketel met als bouwjaar 2015.
– de woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen
– de woning is vrijwel zeer dichtbij het park gelegen waar je fijn kunt wandelen en fietsen.

Buitenpost heeft alle gewenste voorzieningen, zoals supermarkten en scholen. Er is zowel basis als middelbaar onderwijs in het dorp aanwezig. Er is een goede treinverbinding naar Groningen en Leeuwarden. Meer over deze woning.

Hurdrider 11 Surhuisterveen

Op loopafstand van het centrum ligt deze goed geïsoleerde half-vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De woning is gebouwd in 2011, volledig geïsoleerd en heeft een hoog afwerkingsniveau. Het totale perceeloppervlakte bedraagt ± 264 m². Meer over deze woning.

De wendel 11

 

De Wendel 11, Burum

VERKOCHT

Deze woning heeft een fantastisch uitzicht en maar liefst 4 slaapkamers. Het betreft een degelijk goed onderhouden vrijstaand woonhuis met inpandige berging en aangebouwde stenen garage. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig weids uitzicht over de landerijen, en dat terwijl de woning ook nog in een gezellige woonwijk staat. Meer over deze woning..

Ruiterstraat 19 Buitenpost

Ruiterstraat 19Buitenpost

VERKOCHT

In een fijne kindvriendelijke buurt ligt deze ruime hoekwoning met aangebouwde garage en berging. De woning heeft een ruime woonkeuken en maar liefst 5 slaapkamers. Meer over deze woning.

 

Woning verkopen?

Bent u van plan uw woning te verkopen?
Of twijfelt u hier nog over en heeft u een sparringspartner nodig. Ik kom graag met u in contact

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
West 19 Buitenpost

West 19, Buitenpost 

VERKOCHT

Op geliefde woonstand buiten de bebouwde kom ligt deze prachtige goed onderhouden vrijstaande woning. De woning is ruim en heeft een slaapkamer met douche op de begane grond. Tevens is er een grote dubbele garage van ± 8 bij 13,5 meter. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over landerijen. Oppervlakte eigen grond is ± 1.020 m².. meer over deze woning.