Burum

Ureterp

Gerkesklooster

Surhuisterveen

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/vierhuisterweg-6-surhuisterveen

De Meerpaal 5, Burum

De Meerpaal 5 Burum

Zwerus Kooistraat 15 Stroobos

Zw Kooistraat 38 Stroobos

Methardusstraat 12 Munnekezijl

Jan Flintermanloane 8 Feanwalden

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/jan-flintermanloane-8-feanwalden

Tillewei 9 drogeham

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/tillewei-9-drogeham

Julianalaan 47 buitenpost

willem loreweg 36 Kollum

Lisdodde 1 Buitenpost

De Lauwers 15, Gerkesklooster

Alde Dijk 32D Kootstertille

Schoutstraat 6 Grijpskerk

Voor deze woningen heb ik nieuwe bewoners gevonden!

De Lauwers 29 te Gerkesklooster

De Lauwers 29, Gerkesklooster

Verkocht!

Een prachtige plek! Aan De Lauwers gelegen helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers. Als je voor de deur uitstapt woon je  in een gezellige kindvriendelijke woonwijk. Aan de achterzijde heb je een diepe achtertuin grenzend aan een fietspad en daar zit tevens het vis en vaarwater. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Earme Trije 7Buitenpost

VERKOCHT!

Deze prachtige woning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken is in 2010 gebouwd. Traditioneel, onderhoudsvriendelijk en ruimte is wat u van deze woning mag verwachten. Er is tijdens de bouw rekening gehouden met zo weinig mogelijk onderhoud zo zijn er bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers!

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Deze goed onderhouden tussenwoning grenst met de tuin aan weiland. Vanuit de tuin en woning heeft u dan ook een prachtig (ver) uitzicht. De woning beschikt over 4 slaapkamers en is gelegen op een perceel van 192 m² groot. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Deze woning heeft de beschikking over veel ruimte en een garage met kapberging! Ook aan de energierekening is gedacht, er is recentelijk vloerisolatie aangebracht en er is een zonneboiler en nieuwe cv-ketel geplaatst. Perceel eigen grond ± 176 m2. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kuipersweg 31CBuitenpost

VERKOCHT

Deze vrijstaande woning is met veel charme vanaf 2016 gemoderniseerd, verbouwd en grotendeels geïsoleerd. Zo is er een stuk aangebouwd met daarin een prachtige tuinkamer en beschikt de woning over een prachtige badkamer en keuken. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Deze prachtige woning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken is in 2010 gebouwd. Traditioneel, onderhoudsvriendelijk en ruimte is wat u van deze woning mag verwachten. Er is tijdens de bouw rekening gehouden met zo weinig mogelijk onderhoud zo zijn er bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers!

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Dichtbij alle voorzieningen ligt deze helft van dubbele woning met vrijstaande houten garage. Of u nu naar school wilt gaan, naar de supermarkt, sporten of met de trein weg wilt, alles ligt op loopafstand van deze woning. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kalmoes 17Buitenpost

Verkocht 

Op mooie rustige locatie nabij groen en wandel/fietspaden staat deze helft van dubbele woning. De woning is gemoderniseerd en heeft een vaste trap naar de tweede verdieping met daar de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. De garage is vrijstaande en gebouwd van hout. Oppervlakte eigen grond is ± 261 m². meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Stationsstraat 7Buitenpost

Verkocht 

n een van de oudste straten van Buitenpost dichtbij het station en de winkels staat deze vrijstaande woning. Recentelijk is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Er zijn 4 slaapkamers, een mooie ruime schuur en een heerlijke zonnige tuin gelegen op het zuidwesten.. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kuipersweg 44Buitenpost

Verkocht 

Gelegen aan een mooie straat staat deze vrijstaande woning op loopafstand van vele voorzieningen. De woning heeft een aangebouwde stenen garage en ruime bijkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping maar ook ook nog een ruime zolder met daar de mogelijkheid voor nog extra slaapkamers.. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Met de tuin op het westen gelegen staat deze tussenwoning in een ruim opgezette straat. Vanuit de keuken kun je zo de tuin in via de openslaande tuindeuren. Voor de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De woning is ruim met de mogelijkheid voor maar liefst 4 slaapkamers en heeft een gemoderniseerde badkamer en keuken. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Peebos 75Doezum

VERKOCHT

Net buiten Doezum op prachtige landelijke ligging staat deze woonboerderij met maar liefst 11.700 m2 grond. Er zijn een 3-tal schuren, een paardenbak en een perceel weiland waardoor het geheel zeer geschikt is voor het houden van paarden en ander (klein)vee. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Op een prachtige plek nabij het Prinses Margrietkanaal staat deze sfeervolle vrijstaande woning type “waldhuske”. De woning is vergroot waardoor er een woonkeuken is op de begane grond en op de verdieping 3 slaapkamers. Aan het einde van de straat is het Prinses Margrietkanaal waar je heerlijk kunt vissen en aan de andere kant van het kanaal kunt genieten van natuur, strand en het Hossebos. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Deze hoekwoning heeft maar liefst 5 slaapkamers! Tevens is de tuin op een goede zonnestand gelegen, namelijk op het zuiden. In de tuin kun je heerlijk zitten maar ook staan er een tweetal schuren waar je de mogelijkheid hebt om te klussen. De woning is uitgebouwd naar de zijkant waardoor je extra ruimte hebt in de woonkamer en een extra slaapkamer op de eerste verdieping.

Keurloane 2 Buitenpost

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!!!
Uniek wonen in rust en ruimte. Aan de rand van het dorp Buitenpost, fraai gelegen tegen de bossen van Veenklooster, worden op een parkachtig terrein van ongeveer één hectare groot 14 unieke en royale appartementen gerealiseerd.
Dat het hier gaat om een uniek project blijkt ook uit het feit dat geen enkel appartement gelijk is en alle appartementen zich op de begane grond bevinden. U loopt zo vanuit uw woonkamer uw tuin in. Doordat elk appartement een andere indeling en ligging heeft kan aan al uw wensen worden voldaan. Wat alle appartementen wel gemeen hebben is optimale privacy en een royale opzet, met oppervlaktes variërend van 106 tot maar liefst 144 m². Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Met zowel voor als achter vrij uitzicht over de landerijen ligt deze vrijstaande woning aan de Olde Borchweg 51 te Munnekezijl. Vanaf 2012 is de woning verbouwd en gemoderniseerd. Er is een mooi houten schuur met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein. Totale oppervlakte perceel is 300 m2. Meer over deze woning.

Blijensteinstraat 4 Burum

Op mooie locatie gelegen ligt deze vrijstaande knusse woning met garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een badkamer op de begane grond. Totale perceeloppervlakte eigen grond ± 370 m². Meer over deze woning.

West 19 Buitenpost

West 19, Buitenpost 

VERKOCHT

Op geliefde woonstand buiten de bebouwde kom ligt deze prachtige goed onderhouden vrijstaande woning. De woning is ruim en heeft een slaapkamer met douche op de begane grond. Tevens is er een grote dubbele garage van ± 8 bij 13,5 meter. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over landerijen. Oppervlakte eigen grond is ± 1.020 m².. meer over deze woning.

Irenestraat 24 Buitenpost

Op loopafstand van het centrum staat deze goede onderhouden onderhoudsarme helft van dubbele woning. De woning heeft een ruime vrijstaande houten garage met een carport en er is een zonnige tuin gelegen op het (zuid)westen. Het totale perceeloppervlakte is ongeveer 385 m2. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Landelijk wonen! In deze vrijstaande woning kun je genieten van de combinatie van landelijk wonen met de mogelijkheid voor het houden van dieren in eigen tuin en een vrij jonge woning gelegen in een woonwijk. De woning is gebouwd in 2000 en het betreft een moderne lichte woning. Het totale perceeloppervlakte is maar liefst 1.400 m². Deze grond is recht achter de woning gelegen waardoor deze vele mogelijkheden biedt. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Met een prachtige diepe tuin op het zuiden staat deze karakteristieke woning aan de Foarwei 87 te Kollumerzwaag. Winkels zoals een supermarkt en slager zijn op loopafstand aanwezig. Op de begane grond is zowel een slaapkamer als douchegelegenheid aanwezig. Dit maakt samen met de 3 slaapkamers op de verdieping de woning geschikt voor zowel een gezin als senioren. Het totale perceeloppervlakte is 453 m². meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Aan een klein rustig gelegen pad ligt deze vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning is zeer geschikt voor senioren, er is de beschikking over 2 slaapkamers en een douchegelegenheid op de begane grond, Tevens zijn de winkels op loopafstand aanwezig! Maar ook voor een gezin is de woning geschikt, er zijn namelijk op de verdieping mogelijkheden voor slaapkamers. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Starters opgelet! Kom gerust kijken bij deze leuke tussenwoning met de tuin gelegen op het westen. De totale perceeloppervlakte is ongeveer 150 m2 en de woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers. In 2013 zijn de keuken en de cv-ketel vernieuwd. meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Dr Wumkesstraat 49, Buitenpost

Verkocht onder voorbehoud

Gelegen op een kindvriendelijke woonstand in een rustige straat, heeft deze volledig gemoderniseerde tussenwoning een prachtig uitzicht over weilanden.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

De Lange Schoor 15Buitenpost

VERKOCHT

Deze twee onder een kap woning met garage is gelegen in een kindvriendelijke buurt! Er zijn 3 slaapkamers, een ruime zonnige tuin en moderne keuken en badkamer. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kruirad 39, Buitenpost

VERKOCHT

Deze ruime helft van dubbele woning met aangebouwde stenen garage heeft maar liefst 4 slaapkamers. De ligging van de woning is rustig en kindvriendelijk, vlakbij de woning is een speeltuin aanwezig. Het totale perceeloppervlakte is 302 m2. Meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Deze vrijstaande woning is gelegen op aan een weg met alleen bestemmingsverkeer en heeft de mogelijkheid voor een werkplaats aan huis! Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer op zowel de begane grond als de verdieping. Het totale perceeloppervlakte is ± 395 m2. meer over deze woning.

Groot Hoefblad 1 Grootegast

Prachtig op de hoek gelegen staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport. Totale perceeloppervlakte van ± 452 m². De woning is goed onderhouden, volledig voorzien van vloerverwarming en heeft onder andere een prachtige keuken. meer over deze woning.

Beatrixstraat 5 Oldehove

Als je je een woning koopt wil je natuurlijk het liefst alles; een goede keuken, luxe badkamer, een tuin met een zonnige ligging en een garage. Aan de Beatrixstraat 5 te Oldehove kan dit allemaal! Deze goed onderhouden tussenwoning is woonklaar. Meer over deze woning.

Willem Frederikstrjitte 19 Kootstertille

Aan de rand van het dorp op de hoek gelegen staat deze uitgebouwde woning. Aan de achterzijde is in 2016 een stuk aangebouwd waardoor er een heerlijke ruime leefruimte met veel lichtinval is. Verder heeft de woning 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4de op zolder en de tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. Vlakbij de woning (op loopafstand) is een speeltuin aanwezig. meer over deze woning.

Wollegras 5 Buitenpost

Op gewilde woonstand staat deze vrijstaande woning met ruime vrijstaande stenen garage. Aan de achterzijde is de woning vergroot door middel van een serre, een fijne  ruimte met veel lichtinval. De woning is grotendeels onderhoudsvrij, onder andere doordat de woning volledig voorzien is van kunststof kozijnen en goten. Oppervlakte eigen grond is ± 504 m². meer over deze woning.

Keegensterweg 10 Burum

Keegensterweg 10, Burum

VERKOCHT

Deze goed onderhouden vrijstaande woning met grote garage heeft maar liefst 5 slaapkamers. Een van deze slaapkamers bevindt zich op de begane grond net als de doucheruimte. De achtertuin is een mooie ruime tuin met 2 terrassen. Totale perceeloppervlakte is ± 558 m². meer over deze woning.

Olde Borhcweg 18 Munnekezijl

Betaalbaar wonen kan hier in deze helft van dubbele woonhuis! De woning beschikt over een vrijstaande houten garage, 3 slaapkamers en een hobbykamer. Totale perceeloppervlakte is ± 283 m². Meer over deze woning.

Hurdrider 11 Surhuisterveen

Op loopafstand van het centrum ligt deze goed geïsoleerde half-vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De woning is gebouwd in 2011, volledig geïsoleerd en heeft een hoog afwerkingsniveau. Het totale perceeloppervlakte bedraagt ± 264 m². Meer over deze woning.

 

Woning verkopen?

Bent u van plan uw woning te verkopen?
Of twijfelt u hier nog over en heeft u een sparringspartner nodig. Ik kom graag met u in contact

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs