Willem Loreweg 36, Kollum

Vraagprijs € 250.000,– k.k.

Kenmerken

 

  • Vrijstaande woonboerderij
  • 3 kamers
  • Bouwjaar 1988/1880
  • Perceel ± 5.110 m²

Omschrijving

In het buitengebied wonen op een mooi stuk grond is de wens van vele mensen. Zo’n plekje heb je aan de Willem Loreweg 36 in Kollum! Het voorhuis is in 1988 opnieuw gebouwd en de schuur is van het oorspronkelijke bouwjaar ± 1880. Het totale oppervlakte perceel is ± 5.110 m². Een zeer geschikt perceel voor het houden van kleinvee zoals een paard, schapen, honden en dergelijke. Het geheel is geschikt voor (ver)nieuwbouw.

Indeling: entree met hal, trapopgang, deur naar bijkeuken en deur naar de woonkeuken. De woonkeuken is ongeveer 18 m² groot er is een eenvoudige inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap en koelkast. De woonkamer (± 22 m²) grenst aan de keuken en is half-open, vanuit de woonkamer is er een deur naar de tuin.
Vanuit de bijkeuken kom je in de schuur. Deze is ongeveer 150 m² groot.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douchecabine en vaste wastafel. De slaapkamers zijn ongeveer 16 m² en 12,5 m² groot.

OVerige bijzonderheden:
Verwarming van de woning en warm water door middel van een HR-combiketel van 2013
Er is een loods op het perceel aanwezig van 45 bij 11,5 meter. Deze zijn gedekt met asbesthoudende golfplaten.

Het Lauwersmeergebied met zijn prachtige natuur is op een paar kilometer afstand aanwezig. In dit nationale park zijn veel recreatiemogelijkheden zoals watersport, fietsen en wandelen. Kollum is een dorp met alle gewenste voorzieningen zoals een basisschool, middelbaar onderwijs, sportvoorzieningen, diverse supermarkten en een gezellig centrum.

 

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs