Voorstraat 21, Buitenpost

Vraagprijs € 169.500,– k.k.

Kenmerken

 

  • Appartement bovenwoning
  • 5 kamers
  • Bouwjaar 1905
  • Perceel ± 435 m²

Omschrijving

Nabij alle winkels In het centrum van Buitenpost vind je deze bovenwoning met eigen tuin en berging. De woning is ruim en sfeervol. Zo zijn er maar liefst 4 slaapkamers en heb je vanuit de woonkamer in de erker een prachtig uitzicht over de straat.

Indeling: entree, ruimte voor garderobe, de meterkast en de trap naar de woning. Daar is een centrale hal met toilet en toegang tot de slaapkamers, badkamer en woonkamer. Deze hal heeft tevens vaste kasten.
De ruime woonkamer heeft een houten vloer, veel lichtinval en een open keuken. Deze keuken is recent geplaatst (2017) en opgesteld in een u-vorm. Inbouwapparatuur is aanwezig namelijk de volgende een kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast en vriezer. De keuken en woonkamer zijn samen ongeveer 55 m² groot. Vanuit de woonkamer heb je in de erker een prachtig uitzicht over de Voorstraat. Vanuit de woonkamer is er een trap naar de verdieping met daar een ruime slaapkamer en een zolderberging met cv-opstelling.
In de centrale hal heb je toegang tot de 3 slaapkamers deze zijn ongeveer ± 12 m², ± 9 m² en ± 9 m² en vanuit hier kom je tevens in de badkamer en de ruimte die in gebruik is als bijkeuken met
wasruimte. De badkamer is voorzien van een bad, wastafel en douchehoek.

Het appartement is vanaf 2004 gerenoveerd en voorzien van alle comfort . Het dak is geïsoleerd en er is dubbele beglazing. Verwarming en warm water door middel van een HR-combiketel.
De woning heeft op de begane grond een ruime berging voor de fietsen of ruimte voor het klussen. De bijbehorende tuin heeft een overkapping en is een heerlijke besloten plek om te genieten veen een mooie dag.

Laat je verrassen door deze woning en maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.

De ondergelegen winkelruimte is tevens te koop. Voor meer informatie hierover kun je tevens bij mij terecht.

 

 

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs