Triemen 33, Triemen

Vraagprijs € 349.000,– k.k.

Kenmerken

 

  • vrijstaand
  • 7 kamers
  • Bouwjaar 1884
  • Perceel ± 5.475 m²

Omschrijving

Karakteristieke schoolmeesterswoning met schoolgebouw (±140 m²) op prachtige plek gelegen met een perceel weiland. De voormalige school is nu in gebruik als hobbyruimte. Tevens is er een vrijstaande garage van ± 60 m² groot. Het totale perceeloppervlakte bedraagt ± 5.475 m².

Indeling:
Via de prachtige centrale hal komt u de woning binnen. Aan de linkerkant is over de gehele diepte van de woning de woonkamer met open keuken, samen ± 40 m² groot. In de woonkamer is de mogelijkheid voor een houtkachel en er is een deur naar een terras. In de woonkamer zijn prachtige hoge ramen met aan de bovenzijde glas in lood tevens is er een balkenplafond. De keuken is ingericht met inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een kookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. Tevens staat hier een prachtige vaste kast. Vanuit de keuken kun je naar een hal met achteringang en toilet. Aan de andere kant van de keuken bevindt zich een deur met toegang tot het voormalige schoolgebouw, het voorste gedeelte van de schuur is verbouwd tot een bijkeuken met wasruimte en stookruimte en een ruime badkamer met ligbad, douchehoek en 2 wastafels.
Aan de rechterkant van de hal is een slaapkamer (nu in gebruik als kantoorruimte) van ± 16,5 m² groot. Verderop in de hal is er toegang tot de kelder en een deur naar de opkamer met een bedstee (boven de kelder) en een vaste kast. De trapopgang is tevens vanuit de centrale gelegen hal bereikbaar. De verdieping is recentelijk gemoderniseerd en bestaat uit 3 slaapkamers en een doucheruimte met toilet. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van vaste kasten en ± 16 m², 11 m² en 17 m² groot.

overige bijzonderheden:
Er zijn nog diverse ander schuren/bergingen op het perceel aanwezig zoals bij de achteringang van de woning een aangebouwde stenen berging en achter het voormalige schoolgebouw is een aanbouw waar een paard heeft gestaan.
In de tuin staan diverse fruitbomen, het perceel is omheint door een boomwal waardoor je veel privacy in je tuin hebt in en om de woning.
Het betreft hier een prachtige woning welke voor een deel is gemoderniseerd. De woning behoeft zeker nog enig onderhoud.
Verwarming en warm water middels HR combi-ketel.
Het dak is rond 2007 vervangen en geïsoleerd.
Het voormalige schoolgebouw is van 1884 tot en met 1957 in gebruik geweest.

De Triemen is een prachtige streek met verspreide bebouwing en veel natuur. De woning is gelegen nabij het Veenkloosterbos, Buitenpost en Kollum. Alle voorzieningen zijn op enkele kilometers afstand aanwezig.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs