Tillewei 9, Drogeham

Vraagprijs € 549.000,– k.k.

Kenmerken

  • Vrijstaande woonboerderij
  • 6 kamers
  • Bouwjaar 1925/1999
  • Perceel ± 8.460 m²

Omschrijving

Aan de rand van het dorp staat deze compleet gerenoveerde woonboerderij. U woont in het dorp maar heeft voldoende ruimte voor het houden van bijvoorbeeld een paard of ander kleinvee. Tevens is er voldoende schuurruimte voor een klusser of een hobby. Het geheel leent zich ook uitstekend voor het combineren van wonen in combinatie met een bedrijf. Totale perceeloppervlakte is ± 8.460 m².

Indeling: entree via de voordeur, u komt dan in de hal die door het midden van het voorhuis loopt. Aan de ene kant zit een slaap/studeerkamer/kantoor en aan de andere kant de een ruime slaapkamer van ± 25 m². Deze is voorzien van vaste kasten en een eigen badkamer. Deze ruime badkamer is voorzien van een bad, ruime douchehoek, toilet en wasmeubel. In de centrale hal zit tevens een toilet met fontein, kelder, de trap naar de verdieping en de deur naar de woonkamer.
De woonkamer heeft een prachtig lichtinval, er is een houtkachel en is ongeveer 45 m² groot. De woonkeuken is open, heeft uitzicht op eigen tuinen en ruimte voor een grote eettafel. Via de schuifpui stapt u vanuit de keuken zo met een kop koffie het terras op. De keuken is ± 28 m² groot en voorzien van inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, kookplaat en vaatwasser.
Vanuit de kamer kom je in een ruime hal met een toilet, provisiekast en toegang tot de ruime bijkeuken. In de bijkeuken is er ruimte voor het witgoed, de cv-opstelling en er zijn vaste kasten en toegang tot de inpandige garage.
De inpandige garage is ± 100 m² en is voorzien van een betonvloer, elektrische deur en een vaste trap naar een kantoorruimte (± 20 m²) met vaste kast.

In de woonkamer is er een trap naar de verdieping met daar een overloop met kastruimte, 2 ruime slaapkamers van ± 12,5 m² groot, bergruimte, een badkamer voorzien van doucheruimte, wastafel en een toilet. Boven deze ruimte zit over de gehele lengte een zolder waar men de mogelijkheid heeft voor het realiseren van meer slaapkamers.
Boven het voorhuis zit tevens een ruime slaapkamer met vaste kasten.

Bijzonderheden:
De boerderij is volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Deze is dan ook in zeer goede staat van onderhoud.
Er zijn diverse schuren en een kapschuur. Er is een schuur van zijn ± 140 m² opgedeeld in een werkplaats en opslagplaats. Een schuur van ± 170 m² met een paardenstalling. Een schuur van ± 40 m² in gebruik als fietsenberging. De kapschuur is ± 150 m² groot. Er liggen een ruim aantal zonnepanelen op een van de schuren. Het bijbehorende weiland is direct achter de woning gelegen. Het terrein achter de woning en tussen de schuren is verhard.

Drogeham is een dorp met ongeveer 1800 inwoners. Het voorzieningsniveau is goed, zo heeft het dorp een supermarkt een bakkerij, pizzeria en diverse andere winkels. Tevens kun je er terecht bij diverse sportverenigingen. Door de ligging vlakbij het Prinses Margrietkanaal heeft het dorp zelfs een strand en een speelbos (Hossebos) voor kinderen. Het is een mooie omgeving diverse fiets en wandelroutes. Door de centrale ligging rijdt u vanuit Drogeham ook makkelijk naar Drachten, Groningen en Leeuwarden.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs