Kruirad 39, Buitenpost

Vraagprijs € 175.000,– k.k.

Kenmerken

 

  • Helft van dubbel
  • 5 kamers
  • Bouwjaar 1986
  • Perceel ± 302 m²

Omschrijving

Deze ruime helft van dubbele woning met aangebouwde stenen garage heeft maar liefst 4 slaapkamers. De ligging van de woning is rustig en kindvriendelijk, vlakbij de woning is een speeltuin aanwezig. Het totale perceeloppervlakte is 302 m2.

Indeling: entree met hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De keuken is eenvoudig maar netjes, boven de keuken is een raam met zicht over eigen tuin. De woonkamer is in een L-vorm en samen met de keuken 45 m2 groot. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met daar een achteringang en ruimte voor het witgoed.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, tweede toilet, wastafel en doucheruimte. De slaapkamers zijn ongeveer 12 m2, 8,5 m2 en 8 m2 groot.
Vaste trap naar tweede verdieping met daar bergruimte en een mooie ruime 4 de slaapkamer van ongeveer 15 m2 groot.

De woning is in 1986 gebouwd en voorzien van alle gewenste isolatievoorzieningen zoals dak-, muur- en vloerisolatie. Tevens is er dubbele beglazing aanwezig.
Verwarming en warm water door middel van een recent geplaatste HR-combiketel.
Achterop de tuin staat een houten schuur met bergruimte voor de tuinspullen en dergelijke.

Buitenpost heeft alle gewenste voorzieningen, zoals supermarkten en scholen. Er is zowel basis als middelbaar onderwijs in het dorp aanwezig. Tevens is er een medisch centrum. De goede treinverbinding brengt u naar Groningen of Leeuwarden. Het station en het centrum van het dorp zijn op korte afstand van deze woning gelegen.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs