Klaarkamp 4, Gerkesklooster

Vraagprijs € 99.000,– k.k.

Kenmerken

 

  • Tussenwoning
  • 4 kamers
  • Bouwjaar 1972
  • Perceel ± 170 m²

Omschrijving

STARTERS OPGELET!
Deze tussenwoning is gelegen op een goede woonstand met vanuit de woonkamer een ruim uitzicht over groen. Er zijn 3 slaapkamers en de woning is recent zowel van binnen als buiten geschilderd. De tuin is gelegen op het zuiden. Oppervlakte eigen grond ± 170 m².

Indeling: entree met hal, meterkast, toilet met fontein, vaste kast, trapopgang, toegang tot de keuken en de woonkamer. De woonkamer is ongeveer 26 m² groot en voorzien van een lichte laminaatvloer. De keuken (± 7,3 m²) is ingericht met een eenvoudig keukenblok, voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap, wasruimte en cv-opstelling. Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van doucheruimte, vrijdragend toilet en vaste wastafel. Deze badkamer is gerenoveerd naar de huidige eisen. De slaapkamers zijn ± 14 m², 6,7 m² en 12 m² groot. De ouderslaapkamer is voorzien van een grote hoekopgestelde kledingkast welke achterblijft.

De gehele woning is voorzien van een lichte laminaatvloer in dezelfde kleur.
Verwarming en warm water door middel van een Nefit HR-combi ketel van 2014.
Tuin is gelegen op het zuiden met achterop de tuin een stenen berging van ± 9,5 m².

Gerkesklooster noemt men samen met Stroobos een tweelingdorp omdat men naast elkaar ligt. De dorpen liggen centraal ten opzichte van Groningen en Leeuwarden maar ook Dokkum en Drachten zijn op een 30 minuten te berijden. De dorpen zijn gelegen aan het Prinses Margriet kanaal, dus per boot zijn er tevens diverse mogelijkheden. Recent is er een MFA gebouwd in het dorp. Hierin zitten een basisschool, peuterspeelzaal en jeugdwerk. Het is een levendig dorp met een muziekvereniging, voetbalvereniging en korfbalvereniging.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs