Groningerstreek 16, Stroobos

Vraagprijs € 175.000,– k.k.

Kenmerken

 

  • Vrijstaand
  • 4 kamers
  • Bouwjaar 1920
  • Perceel ± 230 m²

Wonen aan het water is voor veel mensen een wens, deze vrijstaande woning met garage is gelegen praktisch aan het kanaal. De boten varen bijna door je achtertuin. Recentelijk is de volledige verdieping gerenoveerd waardoor dit een fijne ruime ruimte geworden is met 3 slaapkamers en een badkamer. De tuin is gunstig gelegen op het zuiden.

Indeling: entree met hal, af te sluiten ruimte voor het witgoed, toilet met fontein, trapopgang, toegang tot de centrale hal. Vanuit de centrale hal kunt u naar de woonkeuken. Deze is gelegen op de voorkant van de woning. Deze ruimte heeft veel lichtinval en is ongeveer 17 m2 groot. De keuken is opgesteld in de hoek en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, afzuigkap en kookplaat.
Vanuit de hal is er toegang tot de voormalige kelder, garderobenis, er is een achteringang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ongeveer 23 m2 groot en heeft direct verbinding met de tuin door middel van de tuindeuren.
Verdieping: overloop met ruimte voor het witgoed, separaat toilet, 3 slaapkamers en een zeer ruime badkamer voorzien van ligbad, ruime douchehoek en dubbele wastafel/meubel. Deze badkamer is maar liefst 11 m2 groot en samen met de rest van de bovenverdieping in 2014 gerealiseerd. De slaapkamers aan de voorzijde zijn beide ongeveer 8 m2 groot. De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een prachtig uitzicht op het kanaal. Deze slaapkamer is 20 m2 groot.
Er is een vlizotrap naar de zolder. Dit betreft een zolder op stahoogte en met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer. Nu wordt het gebruikt als bergruimte.

Bijzonderheden:
De totale bovenverdieping is in 2014 gerealiseerd. Hier is dan ook dakisolatie en muurisolatie.
Er is een garage van ongeveer 6 bij 3 meter met carport. Deze is bereikbaar via de achterzijde van het perceel.
Verwarming en warm water door middel van een CV-ketel van 2012.

Stroobos noemt men samen met Gerkesklooster een tweelingdorp omdat men naast elkaar ligt. De dorpen liggen centraal ten opzichte van Groningen en Leeuwarden maar ook Dokkum en Drachten zijn op een 30 minuten te berijden. De dorpen zijn gelegen aan het Prinses Margriet kanaal, dus per boot zijn er tevens diverse mogelijkheden. Recent is er een MFA gebouwd in het dorp. Hierin zitten een basisschool, peuterspeelzaal en jeugdwerk. Het is een levendig dorp met een muziekvereniging, voetbalvereniging en korfbalvereniging.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs