Boppelannen 37, Twijzel

Vraagprijs € 195.000,– k.k.

Kenmerken

  • Vrijstan
  • 4 kamers
  • Bouwjaar 1995
  • Perceel ± 480 m²

Omschrijving

Op een mooie hoeklocatie met vrij uitzicht over de straat staat deze vrijstaande woning. De woning is in 1995 gebouwd en volledig voorzien van isolatie. Er is een ruime houten garage met en de kavel is ± 480 m² groot.

Indeling: entree met hal, toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is samen met de open keuken in een U-vorm en ± 32 m². De woonkamer heeft veel ramen waardoor je een mooi lichtinval hebt, tevens is er voor een mooi ruim zicht over de straat. De keuken is opgesteld in een hoek en voorzien van een koelkast, oven, afzuigkap en gaskookplaat. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken met daar ruimte voor de wasmachine en droger en een achteringang.
De verdieping heeft 3 slaapkamers een badkamer en een stookruimte. De slaapkamers zijn ± 18,5 m², 9,5 m² en 9,5 m² groot. De badkamer is ruim maar eenvoudig met een douchehoek en een wasmeubel.
De vlizotrap geeft toegang tot de zolder met bergruimte.

De woning is gebouwd volgens het houtskeletbouwprincipe en volledig geïsoleerd (dak-, muur- en vloerisolatie). Er is volledig dubbele beglazing.
Verwarming middels heteluchtverwarming en warm water door middel van een (huur)geiser.

Het dorp Twijzel is centraal gelegen ten opzicht van Groningen, Leeuwarden en Drachten. Voor de dagelijkse boodschappen bent u binnen 5 minuten in Buitenpost. In het dorp zelf is een basisschool aanwezig en diverse sportverenigingen zoals een actieve voetbal en korfbalvereniging.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs