Blijensteinstraat 4, Burum

Vraagprijs € 150.000,– k.k.

Kenmerken

 

  • Vrijstaand
  • 4 kamers
  • Bouwjaar 1925
  • Perceel ± 370 m²

Omschrijving

Op mooie locatie gelegen ligt deze vrijstaande knusse woning met garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een badkamer op de begane grond. Totale perceeloppervlakte eigen grond ± 370 m².

Indeling: entree met hal, meterkast en vaste kast, slaapkamer (± 8 m²) en toegang tot de woonkamer. De woonkamer van ± 22 m² heeft mooie sfeerdetails zoals een balkenplafond, lambrisering en een schouw met gaskachel. De keuken is half-open en hier vindt u een vaste kast, eenvoudig keukenblok en u kijkt naar buiten door authentieke stalraampjes. Via de keuken kom je in de hal met achteringang, trapopgang, badkamer, apart toilet en toegang tot de garage. De badkamer is voorzien van een ligbad, wasmeubel en douchehoek.
In de garage zitten de aansluitingen voor het witgoed en de stookruimte.
Verdieping: via de trap vanuit de hal kom je op de overloop met vaste kast, 2 slaapkamers. De ene slaapkamer is ± 9 m² en de andere slaapkamer heeft zowel voor als achter een dakkapel waardoor je een ruime slaapkamer van ± 20 m² krijgt. In deze kamer zit tevens een vaste kast.

Bijzonderheden:
De woning is gelegen vlakbij de basisschool, hier is ook een speeltuin voor kinderen.
Warm water en verwarming door middel van een cv-ketel van 2000. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing, muurisolatie en deels vloerisolatie.

Burum is een dorp met ± 600 inwoners. Er is een basisschool aanwezig en voor het middelbare onderwijs en de boodschappen kunt u terecht in de dorpen Grijpskerk, Kollum en Buitenpost. Deze dorpen liggen op een 5 tot 10 autominuten van Burum. Binnen ± 25 minuten bent u in de steden Leeuwarden en Groningen.

Om Burum heen zijn vele fiets en wandelmogelijkheden. Vanuit de Burumer haven kun je naar het Lauwersmeergebied varen. Het dorp heeft een aantal historische bezienswaardigheden zoals de Terpkerk met de recht steen en molen de Windlust.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs