Kenmerken

  • Helft van dubbel
  • 4 kamers
  • Bouwjaar 1969
  • Perceel ± 269 m²

Omschrijving

Nette 2 onder 1 kapwoning gelegen in een rustige straat aan de rand van het dorp. De woning heeft een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Voor de klussers is er tevens een mooie grote houten schuur.

Indeling; entree met hal, kasten, meterkast, toilet met fontein en urinoir, trapopgang. Vanuit hier kom je tevens in de woonkamer. Deze woonkamer is ± 18 m² groot en heeft een open keuken. De keuken (± 12 m²) is opgesteld in de hoek en voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, oven, kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken met daar ruimte voor het witgoed (ook voor eventueel een vaatwasser), een vaste kast en achteringang.
Vanuit de kamer is er tevens toegang tot een hal met 2 vaste kasten, een slaapkamer (± 9 m²) en een badkamer met douche en wasmeubel.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers met achter de knieschotten bergruimte.

Verwarming en warm water door middel van een HR-combiketel.
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein maar er is tevens een grote houten garage ± 33 m².
De woning heeft energielabel C. De vloer van de woning is extra (na)geïsoleerd en de ramen zijn praktische dubbele beglazing.

Burum is een dorp met ± 600 inwoners. Er is een basisschool aanwezig en voor het middelbare onderwijs en de boodschappen kunt u terecht in de dorpen Grijpskerk, Kollum en Buitenpost. Deze dorpen liggen op een 5 tot 10 autominuten van Burum ook kunt u daar terecht voor de boodschappen. Binnen ± 25 minuten bent u in de steden Leeuwarden en Groningen. Om Burum heen zijn vele fiets en wandelmogelijkheden. Vanuit de Burumer haven kun je naar het Lauwersmeergebied varen. Het dorp heeft een aantal historische bezienswaardigheden zoals de Terpkerk met de recht steen en molen de Windlust.

Vastgoedpro
vastgoedcert
nwwi
Funda
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs