Burum

Ureterp

Gerkesklooster

Surhuisterveen

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/vierhuisterweg-6-surhuisterveen

Keurloane Buitenpost

Herestraat 30 Burum

Foarwei 87 Kollumerzwaag

Molenfenne 8 Warfstermolen

West 19 Buitenpost

De Meerpaal 5, Burum

De Meerpaal 5 Burum

Zwerus Kooistraat 15 Stroobos

De Lange Schoor 15 Buitenpost

Kruirad 39 Buitenpost

Bekijk het verrassende aanbod..

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kuipersweg 31CBuitenpost

VERKOCHT

Deze vrijstaande woning is met veel charme vanaf 2016 gemoderniseerd, verbouwd en grotendeels geïsoleerd. Zo is er een stuk aangebouwd met daarin een prachtige tuinkamer en beschikt de woning over een prachtige badkamer en keuken. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Earme Trije 7Buitenpost

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Deze prachtige woning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken is in 2010 gebouwd. Traditioneel, onderhoudsvriendelijk en ruimte is wat u van deze woning mag verwachten. Er is tijdens de bouw rekening gehouden met zo weinig mogelijk onderhoud zo zijn er bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers!

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Groningerstreek 16, Stroobos

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Deze prachtige woning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken is in 2010 gebouwd. Traditioneel, onderhoudsvriendelijk en ruimte is wat u van deze woning mag verwachten. Er is tijdens de bouw rekening gehouden met zo weinig mogelijk onderhoud zo zijn er bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers!

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Concourslaan 10, Buitenpost

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Deze hoekwoning heeft maar liefst 5 slaapkamers! Tevens is de tuin op een goede zonnestand gelegen, namelijk op het zuiden. In de tuin kun je heerlijk zitten maar ook staan er een tweetal schuren waar je de mogelijkheid hebt om te klussen. De woning is uitgebouwd naar de zijkant waardoor je extra ruimte hebt in de woonkamer en een extra slaapkamer op de eerste verdieping.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

De Lange Schoor 15Buitenpost

€ 175.000,- k.k.

Deze twee onder een kap woning met garage is gelegen in een kindvriendelijke buurt! Er zijn 3 slaapkamers, een ruime zonnige tuin en moderne keuken en badkamer. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kruirad 39, Buitenpost

€ 175.000,- k.k.

Deze ruime helft van dubbele woning met aangebouwde stenen garage heeft maar liefst 4 slaapkamers. De ligging van de woning is rustig en kindvriendelijk, vlakbij de woning is een speeltuin aanwezig. Het totale perceeloppervlakte is 302 m2. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Nyckle Haismastraat 6, Buitenpost

Vraagprijs € 155.000,– k.k.

Deze vrijstaande woning is van binnen volledig gemoderniseerd en gerenoveerd met behoud van de “oude sfeer”. De woning is gelegen Zeer goed onderhouden tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers. De tuin is gelegen op de meest geliefde ligging namelijk op het zuidwesten. Oppervlakte perceel is 205 m2 groot. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Casimirstrjitte 7, Kootstertille

Vraagprijs € 145.000,– k.k.

Deze woning heeft de beschikking over veel ruimte en een garage met kapberging! Ook aan de energierekening is gedacht, er is recentelijk vloerisolatie aangebracht en er is een zonneboiler en nieuwe cv-ketel geplaatst. Perceel eigen grond ± 176 m2. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Olde Borchweg 51, Munnekezijl

Vraagprijs € 169.500,– k.k.

Met zowel voor als achter vrij uitzicht over de landerijen ligt deze vrijstaande woning aan de Olde Borchweg 51 te Munnekezijl. Vanaf 2012 is de woning verbouwd en gemoderniseerd. Er is een mooi houten schuur met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein. Totale oppervlakte perceel is 300 m2. Meer over deze woning.

Tjalkstraat 4 Burum

Tjalkstraat 4, Burum

Verkocht onder voorbehoud

In rustige straat gelegen helft van dubbel woonhuis met vrijstaande houten schuur en parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij deze woning heeft u lage maandlasten, huren is duurder! Tevens is het mogelijk om volledig op de begane grond te wonen. Meer over deze woning.

De Mersken 16 Ureterp

De Mersken 16Ureterp

Vraagprijs € 275.000,– k.k.

Op een perceel van ± 1.190 m² te midden van de weilanden staat deze bedrijfswoning. Een prachtig grote tuin en een vrij uitzicht dat is wat deze woning u te bieden heeft. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 1 gelegen op de begane grond. Wilt u wandelen of fietsen in de bossen? Dan bent u zo in Bakkeveen. Wilt u uitgebreid winkelen? Binnen 15 minuten bent u in Drachten. Meer over deze woning.

De Lauwers 29 te Gerkesklooster

De Lauwers 29, Gerkesklooster

Vraagprijs € 165.000,– k.k.

Een prachtige plek! Aan De Lauwers gelegen helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers. Als je voor de deur uitstapt woon je  in een gezellige kindvriendelijke woonwijk. Aan de achterzijde heb je een diepe achtertuin grenzend aan een fietspad en daar zit tevens het vis en vaarwater. Meer over deze woning.

Blijensteinstraat 4 Burum

Blijensteinstraat 4, Burum

Vraagprijs € 159.000,– k.k.

Op mooie locatie gelegen ligt deze vrijstaande knusse woning met garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een badkamer op de begane grond. Totale perceeloppervlakte eigen grond ± 370 m². Meer over deze woning.

Herestraat 46 Burum

Herestraat 46Burum

Vraagprijs € 249.000,– k.k.

Achter deze karakteristieke gevel is een woning met vele mogelijkheden. Zo zijn het eigenlijk niet 1 maar 2 woningen, en dit bied u volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld logies, een bed and breakfast of het in gebruik te nemen als een zogenaamde kangeroewoning. De woning heeft 6 slaapkamers, een ruime woonkeuken en de wens van vele mannen een grote schuur om te klussen. Meer over deze woning.

Keurloane 2 Buitenpost

Keurloane Buitenpost

Koopsom € 187.500,– k.k.

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!!!
Uniek wonen in rust en ruimte. Aan de rand van het dorp Buitenpost, fraai gelegen tegen de bossen van Veenklooster, worden op een parkachtig terrein van ongeveer één hectare groot 14 unieke en royale appartementen gerealiseerd.
Dat het hier gaat om een uniek project blijkt ook uit het feit dat geen enkel appartement gelijk is en alle appartementen zich op de begane grond bevinden. U loopt zo vanuit uw woonkamer uw tuin in. Doordat elk appartement een andere indeling en ligging heeft kan aan al uw wensen worden voldaan. Wat alle appartementen wel gemeen hebben is optimale privacy en een royale opzet, met oppervlaktes variërend van 106 tot maar liefst 144 m². Meer over deze woning.

Zw Kooistraat 15 Stroobos

Zw Kooistraat 15, Stroobos

€ 162.500,- k.k.

In 2002 is deze twee onder een kap woning op traditionele wijze gebouwd, de woning is tijdens de bouw volledig voorzien van isolatie en dubbele beglazing. U kunt hier optimaal genieten van het mooie weer, er is een diepe tuin met veel privacy op het zonnige zuiden gelegen. Ook is er een ruime vrijstaande houten garage van ± 32 m², deze is geschikt voor de auto maar natuurlijk ook te gebruiken voor diverse hobby’s. Totale perceeloppervlakte is ± 286 m². meer over deze woning.

De Meerpaal 5 Burum

De Meerpaal 5, Burum

€ 275.000,- k.k.

Op een mooie locatie staat deze ruime vrijstaande woning met uitzicht op de molen en de haven. Het betreft het type woudhuis met een vrijstaande houten garage. In 2011 is de woning uitgebreid waardoor je een ruime woonkeuken hebt en op de verdieping maar liefst 5
slaapkamers. Oppervlakte eigen grond is ± 486 m². meer over deze woning.

West 19 Buitenpost

West 19, Buitenpost 

VERKOCHT

Op geliefde woonstand buiten de bebouwde kom ligt deze prachtige goed onderhouden vrijstaande woning. De woning is ruim en heeft een slaapkamer met douche op de begane grond. Tevens is er een grote dubbele garage van ± 8 bij 13,5 meter. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over landerijen. Oppervlakte eigen grond is ± 1.020 m².. meer over deze woning.

Irenestraat 24 Buitenpost

Op loopafstand van het centrum staat deze goede onderhouden onderhoudsarme helft van dubbele woning. De woning heeft een ruime vrijstaande houten garage met een carport en er is een zonnige tuin gelegen op het (zuid)westen. Het totale perceeloppervlakte is ongeveer 385 m2. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Slotsepaed 3, Drogeham

Vraagprijs € 155.000,- k.k.

Aan een klein rustig gelegen pad ligt deze vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning is zeer geschikt voor senioren, er is de beschikking over 2 slaapkamers en een douchegelegenheid op de begane grond, Tevens zijn de winkels op loopafstand aanwezig! Maar ook voor een gezin is de woning geschikt, er zijn namelijk op de verdieping mogelijkheden voor slaapkamers. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Starters opgelet! Kom gerust kijken bij deze leuke tussenwoning met de tuin gelegen op het westen. De totale perceeloppervlakte is ongeveer 150 m2 en de woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers. In 2013 zijn de keuken en de cv-ketel vernieuwd. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Molenfenne 8, Warfstermolen

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Landelijk wonen! In deze vrijstaande woning kun je genieten van de combinatie van landelijk wonen met de mogelijkheid voor het houden van dieren in eigen tuin en een vrij jonge woning gelegen in een woonwijk. De woning is gebouwd in 2000 en het betreft een moderne lichte woning. Het totale perceeloppervlakte is maar liefst 1.400 m². Deze grond is recht achter de woning gelegen waardoor deze vele mogelijkheden biedt. meer over deze woning.

Provincialeweg 146 Opende

Foarwei 87 Kollumerzwaag

Verkocht onder voorbehoud

Met een prachtige diepe tuin op het zuiden staat deze karakteristieke woning aan de Foarwei 87 te Kollumerzwaag. Winkels zoals een supermarkt en slager zijn op loopafstand aanwezig. Op de begane grond is zowel een slaapkamer als douchegelegenheid aanwezig. Dit maakt samen met de 3 slaapkamers op de verdieping de woning geschikt voor zowel een gezin als senioren. Het totale perceeloppervlakte is 453 m². meer over deze woning.