Burum

Ureterp

Gerkesklooster

Surhuisterveen

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/vierhuisterweg-6-surhuisterveen

Keurloane Buitenpost

Herestraat 30 Burum

Foarwei 87 Kollumerzwaag

Molenfenne 8 Warfstermolen

West 19 Buitenpost

De Meerpaal 5, Burum

De Meerpaal 5 Burum

Zwerus Kooistraat 15 Stroobos

De Lange Schoor 15 Buitenpost

Kruirad 39 Buitenpost

Peebos 75 Doezum

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/peebos-75-doezum

Alde Hamsterwei 9 Kootstertille

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/alde-hamsterwei-9-kootstertille

Jonkerslaan 30 Grijpskerk

http://moniekbremermakelaardij.nl/?post_type=project&p=4766&preview=true

Zw Kooistraat 38 Stroobos

Casimirstrjitte 27 Kootstertille

Kalmoes 17 Buitenpost

Klaarkamp 4 Gerkesklooster

Kuipersweg 44 Buitenpost

Methardusstraat 12 Munnekezijl

Stationsstraat 7 Buitenpost

Feanwalden

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/jan-flintermanloane-8-feanwalden

Bekijk het verrassende aanbod..

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Earme Trije 7Buitenpost

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze prachtige woning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken is in 2010 gebouwd. Traditioneel, onderhoudsvriendelijk en ruimte is wat u van deze woning mag verwachten. Er is tijdens de bouw rekening gehouden met zo weinig mogelijk onderhoud zo zijn er bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers!

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Jan Flintermanloane, Feanwalden

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

In deze mooie groene wijk staat deze ruime helft van dubbel woonhuis op een ruime kavel. De woning heeft een ruime woonkamer van ± 56 m², 4 slaapkamers, een fijne besloten tuin en een vrijstaande stenen garage. Het totale perceelsoppervlakte bedraagt maar liefst 445 m². meer over deze woning

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kalmoes 17Buitenpost

Verkocht 

Op mooie rustige locatie nabij groen en wandel/fietspaden staat deze helft van dubbele woning. De woning is gemoderniseerd en heeft een vaste trap naar de tweede verdieping met daar de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. De garage is vrijstaande en gebouwd van hout. Oppervlakte eigen grond is ± 261 m². meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Stationsstraat 7Buitenpost

Verkocht 

n een van de oudste straten van Buitenpost dichtbij het station en de winkels staat deze vrijstaande woning. Recentelijk is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Er zijn 4 slaapkamers, een mooie ruime schuur en een heerlijke zonnige tuin gelegen op het zuidwesten.. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Kuipersweg 44Buitenpost

Verkocht 

Gelegen aan een mooie straat staat deze vrijstaande woning op loopafstand van vele voorzieningen. De woning heeft een aangebouwde stenen garage en ruime bijkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping maar ook ook nog een ruime zolder met daar de mogelijkheid voor nog extra slaapkamers.. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Methardusstraat 12

Munnekezijl

Vraagprijs € 165.000,- k.k.

Bij deze woning zijn er vele mogelijkheden! Als u op zoek bent naar een combinatie van wonen en werken kijk dan eens naar deze woning. In deze vrijstaande woning aan de Methardusstraat te Munnekezijl heeft u de mogelijkheid voor een bedrijf aan huis en meer dan voldoende ruimte om te wonen. Er is een aangebouwde bedrijfsruimte van 80 m², een woning met 4 slaapkamers en een mooi ruim perceel van ruim 770 m2.. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Klaarkamp 4, Gerkesklooster

 

Verkocht onder voorbehoud

STARTERS OPGELET!
Deze tussenwoning is gelegen op een goede woonstand met vanuit de woonkamer een ruim uitzicht over groen. Er zijn 3 slaapkamers en de woning is recent zowel van binnen als buiten geschilderd. De tuin is gelegen op het zuiden. Oppervlakte eigen grond ± 170 m². meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Deze goed onderhouden tussenwoning grenst met de tuin aan weiland. Vanuit de tuin en woning heeft u dan ook een prachtig (ver) uitzicht. De woning beschikt over 4 slaapkamers en is gelegen op een perceel van 192 m² groot. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Casimirstrjitte 27 Kootstertille

Vraagprijs € 129.000,- k.k.

Met de tuin op het westen gelegen staat deze tussenwoning in een ruim opgezette straat. Vanuit de keuken kun je zo de tuin in via de openslaande tuindeuren. Voor de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De woning is ruim met de mogelijkheid voor maar liefst 4 slaapkamers en heeft een gemoderniseerde badkamer en keuken. meer

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Peebos 75Doezum

VERKOCHT

Net buiten Doezum op prachtige landelijke ligging staat deze woonboerderij met maar liefst 11.700 m2 grond. Er zijn een 3-tal schuren, een paardenbak en een perceel weiland waardoor het geheel zeer geschikt is voor het houden van paarden en ander (klein)vee. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Op een prachtige plek nabij het Prinses Margrietkanaal staat deze sfeervolle vrijstaande woning type “waldhuske”. De woning is vergroot waardoor er een woonkeuken is op de begane grond en op de verdieping 3 slaapkamers. Aan het einde van de straat is het Prinses Margrietkanaal waar je heerlijk kunt vissen en aan de andere kant van het kanaal kunt genieten van natuur, strand en het Hossebos. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Dichtbij alle voorzieningen ligt deze helft van dubbele woning met vrijstaande houten garage. Of u nu naar school wilt gaan, naar de supermarkt, sporten of met de trein weg wilt, alles ligt op loopafstand van deze woning. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Groningerstreek 16, Stroobos

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Deze prachtige woning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken is in 2010 gebouwd. Traditioneel, onderhoudsvriendelijk en ruimte is wat u van deze woning mag verwachten. Er is tijdens de bouw rekening gehouden met zo weinig mogelijk onderhoud zo zijn er bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers!

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Deze hoekwoning heeft maar liefst 5 slaapkamers! Tevens is de tuin op een goede zonnestand gelegen, namelijk op het zuiden. In de tuin kun je heerlijk zitten maar ook staan er een tweetal schuren waar je de mogelijkheid hebt om te klussen. De woning is uitgebouwd naar de zijkant waardoor je extra ruimte hebt in de woonkamer en een extra slaapkamer op de eerste verdieping.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Nyckle Haismastraat 6, Buitenpost

Vraagprijs € 155.000,– k.k.

Deze vrijstaande woning is van binnen volledig gemoderniseerd en gerenoveerd met behoud van de “oude sfeer”. De woning is gelegen Zeer goed onderhouden tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers. De tuin is gelegen op de meest geliefde ligging namelijk op het zuidwesten. Oppervlakte perceel is 205 m2 groot. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Casimirstrjitte 7, Kootstertille

Vraagprijs € 139.500,– k.k.

Deze woning heeft de beschikking over veel ruimte en een garage met kapberging! Ook aan de energierekening is gedacht, er is recentelijk vloerisolatie aangebracht en er is een zonneboiler en nieuwe cv-ketel geplaatst. Perceel eigen grond ± 176 m2. Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6 Surhuisterveen

Met zowel voor als achter vrij uitzicht over de landerijen ligt deze vrijstaande woning aan de Olde Borchweg 51 te Munnekezijl. Vanaf 2012 is de woning verbouwd en gemoderniseerd. Er is een mooi houten schuur met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein. Totale oppervlakte perceel is 300 m2. Meer over deze woning.

De Mersken 16 Ureterp

De Mersken 16Ureterp

Vraagprijs € 275.000,– k.k.

Op een perceel van ± 1.190 m² te midden van de weilanden staat deze bedrijfswoning. Een prachtig grote tuin en een vrij uitzicht dat is wat deze woning u te bieden heeft. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 1 gelegen op de begane grond. Wilt u wandelen of fietsen in de bossen? Dan bent u zo in Bakkeveen. Wilt u uitgebreid winkelen? Binnen 15 minuten bent u in Drachten. Meer over deze woning.

De Lauwers 29 te Gerkesklooster

De Lauwers 29, Gerkesklooster

Vraagprijs € 165.000,– k.k.

Een prachtige plek! Aan De Lauwers gelegen helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers. Als je voor de deur uitstapt woon je  in een gezellige kindvriendelijke woonwijk. Aan de achterzijde heb je een diepe achtertuin grenzend aan een fietspad en daar zit tevens het vis en vaarwater. Meer over deze woning.

Blijensteinstraat 4 Burum

Op mooie locatie gelegen ligt deze vrijstaande knusse woning met garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een badkamer op de begane grond. Totale perceeloppervlakte eigen grond ± 370 m². Meer over deze woning.

Herestraat 46 Burum

Herestraat 46Burum

Vraagprijs € 249.000,– k.k.

Achter deze karakteristieke gevel is een woning met vele mogelijkheden. Zo zijn het eigenlijk niet 1 maar 2 woningen, en dit bied u volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld logies, een bed and breakfast of het in gebruik te nemen als een zogenaamde kangeroewoning. De woning heeft 6 slaapkamers, een ruime woonkeuken en de wens van vele mannen een grote schuur om te klussen. Meer over deze woning.

Keurloane 2 Buitenpost

Keurloane Buitenpost

Verkocht onder voorbehoud

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!!!
Uniek wonen in rust en ruimte. Aan de rand van het dorp Buitenpost, fraai gelegen tegen de bossen van Veenklooster, worden op een parkachtig terrein van ongeveer één hectare groot 14 unieke en royale appartementen gerealiseerd.
Dat het hier gaat om een uniek project blijkt ook uit het feit dat geen enkel appartement gelijk is en alle appartementen zich op de begane grond bevinden. U loopt zo vanuit uw woonkamer uw tuin in. Doordat elk appartement een andere indeling en ligging heeft kan aan al uw wensen worden voldaan. Wat alle appartementen wel gemeen hebben is optimale privacy en een royale opzet, met oppervlaktes variërend van 106 tot maar liefst 144 m². Meer over deze woning.

Zw Kooistraat 15 Stroobos

Zw Kooistraat 15, Stroobos

€ 162.500,- k.k.

In 2002 is deze twee onder een kap woning op traditionele wijze gebouwd, de woning is tijdens de bouw volledig voorzien van isolatie en dubbele beglazing. U kunt hier optimaal genieten van het mooie weer, er is een diepe tuin met veel privacy op het zonnige zuiden gelegen. Ook is er een ruime vrijstaande houten garage van ± 32 m², deze is geschikt voor de auto maar natuurlijk ook te gebruiken voor diverse hobby’s. Totale perceeloppervlakte is ± 286 m². meer over deze woning.

De Meerpaal 5 Burum

De Meerpaal 5, Burum

€ 275.000,- k.k.

Op een mooie locatie staat deze ruime vrijstaande woning met uitzicht op de molen en de haven. Het betreft het type woudhuis met een vrijstaande houten garage. In 2011 is de woning uitgebreid waardoor je een ruime woonkeuken hebt en op de verdieping maar liefst 5
slaapkamers. Oppervlakte eigen grond is ± 486 m². meer over deze woning.