Burum

Buitenpost

Burum

Burum

Twijzel

Stroobos

Burum

Buitenpost

Ureterp

Surhuisterveen

Dokkum

Gerkesklooster

Buitenpost

Buitenpost-32Simke Kloostermanstraat 25 Vraagprijs € 239.000,– k.k.

Buitenpost

Buitenpost

Surhuisterveen

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/vierhuisterweg-6-surhuisterveen

Buitenpost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Barrage 23 Buitenpost

Keurloane Buitenpost

Herestraat 30 Burum

De Keegen 10 Kollum

Olde Borchweg 18 Munnekezijl

Buitenpost

Irenestraat 24, Buitenpost

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/irenestraat-24-buitenpost

Bekijk het verrassende aanbod..

Tjalkstraat 4, Burum

Vraagprijs € 99.500,– k.k.

In rustige straat gelegen helft van dubbel woonhuis met vrijstaande houten schuur en parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij deze woning heeft u lage maandlasten, huren is duurder! Tevens is het mogelijk om volledig op de begane grond te wonen. Meer over deze woning.

De Mersken 16Ureterp

Vraagprijs € 275.000,– k.k.

Op een perceel van ± 1.190 m² te midden van de weilanden staat deze bedrijfswoning. Een prachtig grote tuin en een vrij uitzicht dat is wat deze woning u te bieden heeft. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 1 gelegen op de begane grond. Wilt u wandelen of fietsen in de bossen? Dan bent u zo in Bakkeveen. Wilt u uitgebreid winkelen? Binnen 15 minuten bent u in Drachten. Meer over deze woning.

De Lauwers 29, Gerkesklooster

Vraagprijs € 165.000,– k.k.

Een prachtige plek! Aan De Lauwers gelegen helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers. Als je voor de deur uitstapt woon je  in een gezellige kindvriendelijke woonwijk. Aan de achterzijde heb je een diepe achtertuin grenzend aan een fietspad en daar zit tevens het vis en vaarwater. Meer over deze woning.

Blijensteinstraat 4, Burum

Vraagprijs € 159.000,– k.k.

Op mooie locatie gelegen ligt deze vrijstaande knusse woning met garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een badkamer op de begane grond. Totale perceeloppervlakte eigen grond ± 370 m². Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6Surhuisterveen

Vraagprijs € 209.000,– k.k.

Deze vrijstaande woning is van binnen volledig gemoderniseerd en gerenoveerd met behoud van de “oude sfeer”. De woning is gelegen dichtbij alle voorzieningen van het dorp Surhuisterveen. Er zijn onder andere 4 slaapkamers, een fijne woonkeuken en veel schuurruimte. Het totale perceeloppervlakte is ± 338 m². Meer over deze woning.

Herestraat 46Burum

Vraagprijs € 249.000,– k.k.

Achter deze karakteristieke gevel is een woning met vele mogelijkheden. Zo zijn het eigenlijk niet 1 maar 2 woningen, en dit bied u volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld logies, een bed and breakfast of het in gebruik te nemen als een zogenaamde kangeroewoning. De woning heeft 6 slaapkamers, een ruime woonkeuken en de wens van vele mannen een grote schuur om te klussen. Meer over deze woning.

Als je je een woning koopt wil je natuurlijk het liefst alles; een goede keuken, luxe badkamer, een tuin met een zonnige ligging en een garage. Aan de Beatrixstraat 5 te Oldehove kan dit allemaal! Deze goed onderhouden tussenwoning is woonklaar. Meer over deze woning.

Keurloane Buitenpost

Koopsommen vanaf € 165.000,– k.k. tot € 195.000,– k.k.

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!!!
Uniek wonen in rust en ruimte. Aan de rand van het dorp Buitenpost, fraai gelegen tegen de bossen van Veenklooster, worden op een parkachtig terrein van ongeveer één hectare groot 14 unieke en royale appartementen gerealiseerd.
Dat het hier gaat om een uniek project blijkt ook uit het feit dat geen enkel appartement gelijk is en alle appartementen zich op de begane grond bevinden. U loopt zo vanuit uw woonkamer uw tuin in. Doordat elk appartement een andere indeling en ligging heeft kan aan al uw wensen worden voldaan. Wat alle appartementen wel gemeen hebben is optimale privacy en een royale opzet, met oppervlaktes variërend van 106 tot maar liefst 144 m². Meer over deze woning.

Olde Borchweg 18, Munnekezijl

Verkocht onder voorbehoud

Betaalbaar wonen kan hier in deze helft van dubbele woonhuis! De woning beschikt over een vrijstaande houten garage, 3 slaapkamers en een hobbykamer. Totale perceeloppervlakte is ± 283 m². Meer over deze woning.

Zw Kooistraat 15, Stroobos

€ 162.500,- k.k.

In 2002 is deze twee onder een kap woning op traditionele wijze gebouwd, de woning is tijdens de bouw volledig voorzien van isolatie en dubbele beglazing. U kunt hier optimaal genieten van het mooie weer, er is een diepe tuin met veel privacy op het zonnige zuiden gelegen. Ook is er een ruime vrijstaande houten garage van ± 32 m², deze is geschikt voor de auto maar natuurlijk ook te gebruiken voor diverse hobby’s. Totale perceeloppervlakte is ± 286 m². meer over deze woning.

Keegensterweg 10, Burum

VERKOCHT

Deze goed onderhouden vrijstaande woning met grote garage heeft maar liefst 5 slaapkamers. Een van deze slaapkamers bevindt zich op de begane grond net als de doucheruimte. De achtertuin is een mooie ruime tuin met 2 terrassen. Totale perceeloppervlakte is ± 558 m². meer over deze woning.

De Meerpaal 5, Burum

€ 275.000,- k.k.

Op een mooie locatie staat deze ruime vrijstaande woning met uitzicht op de molen en de haven. Het betreft het type woudhuis met een vrijstaande houten garage. In 2011 is de woning uitgebreid waardoor je een ruime woonkeuken hebt en op de verdieping maar liefst 5
slaapkamers. Oppervlakte eigen grond is ± 486 m². meer over deze woning.

Aan de rand van het dorp op de hoek gelegen staat deze uitgebouwde woning. Aan de achterzijde is in 2016 een stuk aangebouwd waardoor er een heerlijke ruime leefruimte met veel lichtinval is. Verder heeft de woning 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4de op zolder en de tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. Vlakbij de woning (op loopafstand) is een speeltuin aanwezig. meer over deze woning.

West 19, Buitenpost 

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

Op geliefde woonstand buiten de bebouwde kom ligt deze prachtige goed onderhouden vrijstaande woning. De woning is ruim en heeft een slaapkamer met douche op de begane grond. Tevens is er een grote dubbele garage van ± 8 bij 13,5 meter. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over landerijen. Oppervlakte eigen grond is ± 1.020 m².. meer over deze woning.

Irenestraat 24, Buitenpost 

Vraagprijs € 199.000,- k.k.

Op loopafstand van het centrum staat deze goede onderhouden onderhoudsarme helft van dubbele woning. De woning heeft een ruime vrijstaande houten garage met een carport en er is een zonnige tuin gelegen op het (zuid)westen. Het totale perceeloppervlakte is ongeveer 385 m2. meer over deze woning.

Prachtig op de hoek gelegen staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport. Totale perceeloppervlakte van ± 452 m². De woning is goed onderhouden, volledig voorzien van vloerverwarming en heeft onder andere een prachtige keuken. meer over deze woning.

Op gewilde woonstand staat deze vrijstaande woning met ruime vrijstaande stenen garage. Aan de achterzijde is de woning vergroot door middel van een serre, een fijne  ruimte met veel lichtinval. De woning is grotendeels onderhoudsvrij, onder andere doordat de woning volledig voorzien is van kunststof kozijnen en goten. Oppervlakte eigen grond is ± 504 m². meer over deze woning.

Provincialeweg 146, Opende

Verkocht onder voorbehoud

Deze vrijstaande woning is gelegen op aan een weg met alleen bestemmingsverkeer en heeft de mogelijkheid voor een werkplaats aan huis! Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer op zowel de begane grond als de verdieping. Het totale perceeloppervlakte is ± 395 m2. meer over deze woning.