Burum

Buitenpost

Burum

Burum

Twijzel

Stroobos

Burum

Buitenpost

Ureterp

Surhuisterveen

Dokkum

Gerkesklooster

Buitenpost

Buitenpost-32Simke Kloostermanstraat 25 Vraagprijs € 239.000,– k.k.

Buitenpost

Buitenpost

Kommerzijl

Surhuisterveen

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/vierhuisterweg-6-surhuisterveen

Buitenpost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Barrage 23 Buitenpost

Keurloane Buitenpost

Wolter Derkszstraat 6 Gerkesklooster

Herestraat 30 Burum

De Keegen 10 Kollum

Harspit 11 Kootstertille

Bûterblom-strjitte 24, Kootstertille

Bûterblom-strjitte 24, Kootstertille

Olde Borchweg 18 Munnekezijl

Concourslaan 2 Buitenpost

De Roede 14 Buitenpost

Oost 50 Buitenpost

Triemen

Molenhoek 49 Kollum

waterlelie 25 Buitenpost

Buitenpost

Irenestraat 24, Buitenpost

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/irenestraat-24-buitenpost

Bekijk het verrassende aanbod..

 

Wedzebuorren 2, Twijzel

Verkocht

KLUSSERS OPGELET. Op zoek naar een nieuw project dan is deze woning geschikt voor u. Deze vrijstaande woning is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 565 m². De achtertuin grenst aan een weiland, daardoor hebt u vanuit de tuin een heerlijk vrij uitzicht. En dat terwijl de woning midden in het dorp is gelegen.Meer over deze woning..

Tjalkstraat 4, Burum

Vraagprijs € 99.500,– k.k.

In rustige straat gelegen helft van dubbel woonhuis met vrijstaande houten schuur en parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij deze woning heeft u lage maandlasten, huren is duurder! Tevens is het mogelijk om volledig op de begane grond te wonen. Meer over deze woning.

De Mersken 16Ureterp

Vraagprijs € 275.000,– k.k.

Op een perceel van ± 1.190 m² te midden van de weilanden staat deze bedrijfswoning. Een prachtig grote tuin en een vrij uitzicht dat is wat deze woning u te bieden heeft. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 1 gelegen op de begane grond. Wilt u wandelen of fietsen in de bossen? Dan bent u zo in Bakkeveen. Wilt u uitgebreid winkelen? Binnen 15 minuten bent u in Drachten. Meer over deze woning.

De Lauwers 29, Gerkesklooster

Vraagprijs € 165.000,– k.k.

Een prachtige plek! Aan De Lauwers gelegen helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers. Als je voor de deur uitstapt woon je  in een gezellige kindvriendelijke woonwijk. Aan de achterzijde heb je een diepe achtertuin grenzend aan een fietspad en daar zit tevens het vis en vaarwater. Meer over deze woning.

Blijensteinstraat 4, Burum

Vraagprijs € 159.000,– k.k.

Op mooie locatie gelegen ligt deze vrijstaande knusse woning met garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een badkamer op de begane grond. Totale perceeloppervlakte eigen grond ± 370 m². Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6Surhuisterveen

Vraagprijs € 209.000,– k.k.

Deze vrijstaande woning is van binnen volledig gemoderniseerd en gerenoveerd met behoud van de “oude sfeer”. De woning is gelegen dichtbij alle voorzieningen van het dorp Surhuisterveen. Er zijn onder andere 4 slaapkamers, een fijne woonkeuken en veel schuurruimte. Het totale perceeloppervlakte is ± 338 m². Meer over deze woning.

Herestraat 46Burum

Vraagprijs € 249.000,– k.k.

Achter deze karakteristieke gevel is een woning met vele mogelijkheden. Zo zijn het eigenlijk niet 1 maar 2 woningen, en dit bied u volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld logies, een bed and breakfast of het in gebruik te nemen als een zogenaamde kangeroewoning. De woning heeft 6 slaapkamers, een ruime woonkeuken en de wens van vele mannen een grote schuur om te klussen. Meer over deze woning.

Beatrixstraat 5, Oldehove

Vraagprijs € 135.000,– k.k.

Als je je een woning koopt wil je natuurlijk het liefst alles; een goede keuken, luxe badkamer, een tuin met een zonnige ligging en een garage. Aan de Beatrixstraat 5 te Oldehove kan dit allemaal! Deze goed onderhouden tussenwoning is woonklaar. Meer over deze woning.

Keurloane Buitenpost

Koopsommen vanaf € 165.000,– k.k. tot € 195.000,– k.k.

NOG 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!!!
Uniek wonen in rust en ruimte. Aan de rand van het dorp Buitenpost, fraai gelegen tegen de bossen van Veenklooster, worden op een parkachtig terrein van ongeveer één hectare groot 14 unieke en royale appartementen gerealiseerd.
Dat het hier gaat om een uniek project blijkt ook uit het feit dat geen enkel appartement gelijk is en alle appartementen zich op de begane grond bevinden. U loopt zo vanuit uw woonkamer uw tuin in. Doordat elk appartement een andere indeling en ligging heeft kan aan al uw wensen worden voldaan. Wat alle appartementen wel gemeen hebben is optimale privacy en een royale opzet, met oppervlaktes variërend van 106 tot maar liefst 144 m². Meer over deze woning.

Boskkamp 74, Augustinusga

Verkocht onder voorbehoud

Op een ruim perceel van ± 743 m² aan de rand van het dorp staat deze vrijstaande woning met garage. De woning is gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer, een basisschool is op loopafstand aanwezig.
Er zijn 4 slaapkamers waarvan 1 is gelegen op de begane grond. Meer over deze woning.

Op een mooie hoeklocatie met vrij uitzicht over de straat  staat deze vrijstaande woning.  De woning is in 1995 gebouwd en volledig voorzien van isolatie. Er is een ruime houten garage met en de kavel is ± 480 m² groot. Meer over deze woning.

Olde Borchweg 18, Munnekezijl

Vraagprijs € 129.000,– k.k.

Betaalbaar wonen kan hier in deze helft van dubbele woonhuis! De woning beschikt over een vrijstaande houten garage, 3 slaapkamers en een hobbykamer. Totale perceeloppervlakte is ± 283 m². Meer over deze woning.

Zw Kooistraat 15, Stroobos

€ 162.500,- k.k.

In 2002 is deze twee onder een kap woning op traditionele wijze gebouwd, de woning is tijdens de bouw volledig voorzien van isolatie en dubbele beglazing. U kunt hier optimaal genieten van het mooie weer, er is een diepe tuin met veel privacy op het zonnige zuiden gelegen. Ook is er een ruime vrijstaande houten garage van ± 32 m², deze is geschikt voor de auto maar natuurlijk ook te gebruiken voor diverse hobby’s. Totale perceeloppervlakte is ± 286 m². meer over deze woning.

Oost 50Buitenpost

Verkocht

Verscholen tussen de bomen staat deze vrijstaande woonboerderij met ruime inpandige schuur van maar liefst ± 200 m². De woning is gebouwd in 1993 en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Voor de woning ligt een stuk weiland welke bij deze woning behoort. Het totale perceeloppervlakte is 7.780 m². meer over deze woning.

Triemen 33Triemen

Verkocht onder voorbehoud

Karakteristieke schoolmeesterswoning met schoolgebouw (±140 m²) op prachtige plek gelegen met  een perceel weiland.  De voormalige school is nu in gebruik als hobbyruimte.  Tevens is er een vrijstaande garage van ± 60 m² groot. Het totale perceeloppervlakte bedraagt ± 5.475 m². meer over deze woning.

Deze prachtige onder architectuur gebouwde woning heeft een hoop te bieden! Zo is er een heerlijke ruime tuingerichte woonkamer,  een slaapkamer en badkamer op de begane grond en is de woning ook nog eens prachtig gelegen met achter zicht over vaarwater. meer over deze woning.

Waterlelie 25, Buitenpost

Verkocht onder voorbehoud

Op kindvriendelijke woon stand tegenover een speeltuin staat deze helft van dubbele woning met maar liefst 5 slaapkamers. De woning is in 1990 gebouwd maar in 2002  uitgebreid. meer over deze woning.

Keegensterweg 10, Burum

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze goed onderhouden vrijstaande woning met grote garage heeft maar liefst 5 slaapkamers. Een van deze slaapkamers bevindt zich op de begane grond net als de doucheruimte. De achtertuin is een mooie ruime tuin met 2 terrassen. Totale perceeloppervlakte is ± 558 m². meer over deze woning.

De Meerpaal 5, Burum

€ 275.000,- k.k.

Op een mooie locatie staat deze ruime vrijstaande woning met uitzicht op de molen en de haven. Het betreft het type woudhuis met een vrijstaande houten garage. In 2011 is de woning uitgebreid waardoor je een ruime woonkeuken hebt en op de verdieping maar liefst 5
slaapkamers. Oppervlakte eigen grond is ± 486 m². meer over deze woning.

Concourslaan 6, Buitenpost

Verkocht onder voorbehoud

Deze goed geïsoleerde en nette woning is gelegen in een fijne buurt met veel groen en een speeltuin vlakbij. De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen en woonklaar! meer over deze woning.

Willem Frederikstrjitte 19, Kootstertille

Vraagprijs € 169.500,- k.k.

Aan de rand van het dorp op de hoek gelegen staat deze uitgebouwde woning. Aan de achterzijde is in 2016 een stuk aangebouwd waardoor er een heerlijke ruime leefruimte met veel lichtinval is. Verder heeft de woning 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4de op zolder en de tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. Vlakbij de woning (op loopafstand) is een speeltuin aanwezig. meer over deze woning.

West 19, Buitenpost 

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

Op geliefde woonstand buiten de bebouwde kom ligt deze prachtige goed onderhouden vrijstaande woning. De woning is ruim en heeft een slaapkamer met douche op de begane grond. Tevens is er een grote dubbele garage van ± 8 bij 13,5 meter. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht over landerijen. Oppervlakte eigen grond is ± 1.020 m².. meer over deze woning.

Wollegras 5, Buitenpost 

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Op gewilde woonstand staat deze vrijstaande woning met ruime vrijstaande stenen garage. Aan de achterzijde is de woning vergroot door middel van een serre, een fijne  ruimte met veel lichtinval. De woning is grotendeels onderhoudsvrij, onder andere doordat de woning volledig voorzien is van kunststof kozijnen en goten. Oppervlakte eigen grond is ± 504 m². meer over deze woning.

Irenestraat 24, Buitenpost 

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Op loopafstand van het centrum staat deze goede onderhouden onderhoudsarme helft van dubbele woning. De woning heeft een ruime vrijstaande houten garage met een carport en er is een zonnige tuin gelegen op het (zuid)westen. Het totale perceeloppervlakte is ongeveer 385 m2. meer over deze woning.

 

Woning verkopen?

Bent u van plan uw woning te verkopen?
Of twijfelt u hier nog over en heeft u een sparringspartner nodig. Ik kom graag met u in contact