Burum

Buitenpost

Burum

Burum

Twijzel

Stroobos

Burum

Buitenpost

Ureterp

Surhuisterveen

Dokkum

Gerkesklooster

Buitenpost

Buitenpost-32Simke Kloostermanstraat 25 Vraagprijs € 239.000,– k.k.

Buitenpost

Buitenpost

Kommerzijl

Surhuisterveen

http://moniekbremermakelaardij.nl/project/vierhuisterweg-6-surhuisterveen

Buitenpost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Barrage 23 Buitenpost

Keurloane Buitenpost

Wolter Derkszstraat 6 Gerkesklooster

Herestraat 30 Burum

De Keegen 10 Kollum

Harspit 11 Kootstertille

Bûterblom-strjitte 24, Kootstertille

Bûterblom-strjitte 24, Kootstertille

Olde Borchweg 18 Munnekezijl

Concourslaan 2 Buitenpost

De Roede 14 Buitenpost

Oost 50 Buitenpost

Triemen

Molenhoek 49 Kollum

waterlelie 25 Buitenpost

Bekijk het verrassende aanbod..

 

Wedzebuorren 2, Twijzel

Verkocht onder voorbehoud

KLUSSERS OPGELET. Op zoek naar een nieuw project dan is deze woning geschikt voor u. Deze vrijstaande woning is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 565 m². De achtertuin grenst aan een weiland, daardoor hebt u vanuit de tuin een heerlijk vrij uitzicht. En dat terwijl de woning midden in het dorp is gelegen.Meer over deze woning..

Tjalkstraat 4, Burum

Vraagprijs € 99.500,– k.k.

In rustige straat gelegen helft van dubbel woonhuis met vrijstaande houten schuur en parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij deze woning heeft u lage maandlasten, huren is duurder! Tevens is het mogelijk om volledig op de begane grond te wonen. Meer over deze woning.

De Mersken 16Ureterp

Vraagprijs € 275.000,– k.k.

Op een perceel van ± 1.190 m² te midden van de weilanden staat deze bedrijfswoning. Een prachtig grote tuin en een vrij uitzicht dat is wat deze woning u te bieden heeft. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 1 gelegen op de begane grond. Wilt u wandelen of fietsen in de bossen? Dan bent u zo in Bakkeveen. Wilt u uitgebreid winkelen? Binnen 15 minuten bent u in Drachten. Meer over deze woning.

De Lauwers 29, Gerkesklooster

Vraagprijs € 165.000,– k.k.

Een prachtige plek! Aan De Lauwers gelegen helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers. Als je voor de deur uitstapt woon je  in een gezellige kindvriendelijke woonwijk. Aan de achterzijde heb je een diepe achtertuin grenzend aan een fietspad en daar zit tevens het vis en vaarwater. Meer over deze woning.

Blijensteinstraat 4, Burum

Vraagprijs € 159.000,– k.k.

Op mooie locatie gelegen ligt deze vrijstaande knusse woning met garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een badkamer op de begane grond. Totale perceeloppervlakte eigen grond ± 370 m². Meer over deze woning.
Met het perceel aan de achterzijde grenzend aan een boomgaard en landerijen ligt deze helft van dubbel woonhuis. De woning is licht, modern, heeft 4 slaapkamers en een tuin op het zonnige zuiden. Het totale perceeloppervlakte is ± 367 m². Meer over deze woning.

Vierhuisterweg 6Surhuisterveen

Vraagprijs € 209.000,– k.k.

Deze vrijstaande woning is van binnen volledig gemoderniseerd en gerenoveerd met behoud van de “oude sfeer”. De woning is gelegen dichtbij alle voorzieningen van het dorp Surhuisterveen. Er zijn onder andere 4 slaapkamers, een fijne woonkeuken en veel schuurruimte. Het totale perceeloppervlakte is ± 338 m². Meer over deze woning.

Kalmoes 2, Buitenpost

VERKOCHT 

Op een ruime hoekkavel van ± 691 m² ligt deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De woning is gebouwd in 1991 en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en een badkamer. Het betreft een mooie locatie met achter de tuin grenzend aan fiets en wandelpaden. Meer over deze woning.

Herestraat 46Burum

Vraagprijs € 249.000,– k.k.

Achter deze karakteristieke gevel is een woning met vele mogelijkheden. Zo zijn het eigenlijk niet 1 maar 2 woningen, en dit bied u volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld logies, een bed and breakfast of het in gebruik te nemen als een zogenaamde kangeroewoning. De woning heeft 6 slaapkamers, een ruime woonkeuken en de wens van vele mannen een grote schuur om te klussen. Meer over deze woning.

Beatrixstraat 5, Oldehove

Vraagprijs € 135.000,– k.k.

Als je je een woning koopt wil je natuurlijk het liefst alles; een goede keuken, luxe badkamer, een tuin met een zonnige ligging en een garage. Aan de Beatrixstraat 5 te Oldehove kan dit allemaal! Deze goed onderhouden tussenwoning is woonklaar. Meer over deze woning.

Schoolstraat 23, Buitenpost

Verkocht onder voorbehoud

Vlakbij de winkels in het centrum van Buitenpost staat deze sfeervolle jaren 30 woning. De woning is vanaf 2012 van binnen volledig gemoderniseerd.  Zo heeft de woning nu een mooie ruime woonkeuken en een moderne badkamer. De gehele begane grond  is voorzien van vloerverwarming. Ook is er een mooie grote schuur waar fijn geklust kan worden. Meer over deze woning.

Keurloane Buitenpost

Koopsommen vanaf € 165.000,– k.k. tot € 195.000,– k.k.

NOG 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!!!
Uniek wonen in rust en ruimte. Aan de rand van het dorp Buitenpost, fraai gelegen tegen de bossen van Veenklooster, worden op een parkachtig terrein van ongeveer één hectare groot 14 unieke en royale appartementen gerealiseerd.
Dat het hier gaat om een uniek project blijkt ook uit het feit dat geen enkel appartement gelijk is en alle appartementen zich op de begane grond bevinden. U loopt zo vanuit uw woonkamer uw tuin in. Doordat elk appartement een andere indeling en ligging heeft kan aan al uw wensen worden voldaan. Wat alle appartementen wel gemeen hebben is optimale privacy en een royale opzet, met oppervlaktes variërend van 106 tot maar liefst 144 m². Meer over deze woning.

Boskkamp 74, Augustinusga

Vraagprijs € 214.000,– k.k.

Op een ruim perceel van ± 743 m² aan de rand van het dorp staat deze vrijstaande woning met garage. De woning is gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer, een basisschool is op loopafstand aanwezig.
Er zijn 4 slaapkamers waarvan 1 is gelegen op de begane grond. Meer over deze woning.

Herestraat 30, Burum

Koopsom vanaf € 82.500,– k.k.

In een rustige straat staat deze helft van dubbele woning met vrijstaande houten garage. De woning is vanaf 2006 gemoderniseerd. De woning heeft 3 slaapkamers een moderne keuken en badkamer. En er is een mooie grote houten garage van ± 30 m². Meer over deze woning.

Boppelannen 37, Twijzel

Verkocht onder voorbehoud

Op een mooie hoeklocatie met vrij uitzicht over de straat  staat deze vrijstaande woning.  De woning is in 1995 gebouwd en volledig voorzien van isolatie. Er is een ruime houten garage met en de kavel is ± 480 m² groot. Meer over deze woning.
Woonklaar! Deze woning is vanaf 2010 volledig gemoderniseerd en voorzien van kunststofkozijnen. Dit helft van dubbele woonhuis kunt u zo in zonder te klussen. Achterop de tuin staat een mooie grote vrijstaande houten schuur met daaraan vast een overkapping waar u heerlijk kunt zitten bij mooi en minder mooi weer. Meer over deze woning.

Olde Borchweg 18, Munnekezijl

Vraagprijs € 129.000,– k.k.

Betaalbaar wonen kan hier in deze helft van dubbele woonhuis! De woning beschikt over een vrijstaande houten garage, 3 slaapkamers en een hobbykamer. Totale perceeloppervlakte is ± 283 m². Meer over deze woning.

Pijlkruid 23, Buitenpost

VERKOCHT

In een woonwijk wonen met een vrij uitzicht? Dat kan in deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De woning heeft uitzicht op een stuk groen/natuur welke gelegen is in het midden als een soort van eiland. Rondom dit “eilandje” vind je de woonhuizen. Het betreft een kindvriendelijke buurt met diverse speeltuinen en op loopafstand van de winkels en scholen. De woning is gebouwd in 1995 en heeft op de begane grond een fijne lichte woonkamer, een woonkeuken , studeerkamer en op de verdieping 3 slaapkamers. meer over deze woning.

Zw Kooistraat 15, Stroobos

€ 162.500,- k.k.

In 2002 is deze twee onder een kap woning op traditionele wijze gebouwd, de woning is tijdens de bouw volledig voorzien van isolatie en dubbele beglazing. U kunt hier optimaal genieten van het mooie weer, er is een diepe tuin met veel privacy op het zonnige zuiden gelegen. Ook is er een ruime vrijstaande houten garage van ± 32 m², deze is geschikt voor de auto maar natuurlijk ook te gebruiken voor diverse hobby’s. Totale perceeloppervlakte is ± 286 m². meer over deze woning.

Oost 50Buitenpost

€ 349.000,- k.k.

Verscholen tussen de bomen staat deze vrijstaande woonboerderij met ruime inpandige schuur van maar liefst ± 200 m². De woning is gebouwd in 1993 en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Voor de woning ligt een stuk weiland welke bij deze woning behoort. Het totale perceeloppervlakte is 7.780 m². meer over deze woning.

Triemen 33Triemen

€ 349.000,- k.k.

Karakteristieke schoolmeesterswoning met schoolgebouw (±140 m²) op prachtige plek gelegen met  een perceel weiland.  De voormalige school is nu in gebruik als hobbyruimte.  Tevens is er een vrijstaande garage van ± 60 m² groot. Het totale perceeloppervlakte bedraagt ± 5.475 m². meer over deze woning.

Molenhoek 49, Kollum

€ 299.000,- k.k.

Deze prachtige onder architectuur gebouwde woning heeft een hoop te bieden! Zo is er een heerlijke ruime tuingerichte woonkamer,  een slaapkamer en badkamer op de begane grond en is de woning ook nog eens prachtig gelegen met achter zicht over vaarwater. meer over deze woning.

Waterlelie 25, Buitenpost

€ 199.000,- k.k.

Op kindvriendelijke woon stand tegenover een speeltuin staat deze helft van dubbele woning met maar liefst 5 slaapkamers. De woning is in 1990 gebouwd maar in 2002  uitgebreid. meer over deze woning.

 

Woning verkopen?

Bent u van plan uw woning te verkopen?
Of twijfelt u hier nog over en heeft u een sparringspartner nodig. Ik kom graag met u in contact